scuze, am uitat poza, de graba asta
Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
Originally posted by eu_blitz View Postms mult
arata bine zic yo
ai pute sa fai bara culoarea masinii si grila neagra?
si ti-am facut ceva si la grila....o idee
Originally posted by nicu_rcn View Postimi vopseste si mie cineva bara total alb, inclusiv cele 2 v.uri, una cu grila alba si una cu ea cum e acum, si puneti.mi proiectoare originale si scotetile pe astea de acum, multumesc anticipat!
Comment
-
Poze fara photoshop, dupa ce a am primit ajutorul colegilor pe acest thread (pag. 67). Revin cu poze si dupa achizitia jantelor!
Comment
-
-
mai vreau si eu fata de usa neagra si mijlocu rosu(unde este tapiteria)Attached FilesAm pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
pe mine atat ma dus capu va las pe voi cu alte idei daca se poate(emblema cu turbo si chestiile alea albastre de pe stergatoare leam dat jos stergatoarele le-am schimbat si am pus din alea tip doar lama de silicon in rest este ca in poza)Attached Files- SP_A0450.jpg (433.4 KB, 353 views)
- SP_A0453.jpg (390.2 KB, 333 views)
- SP_A0454.jpg (433.6 KB, 323 views)
- SP_A0455.jpg (483.9 KB, 302 views)
- SP_A0458.jpg (440.8 KB, 286 views)
- SP_A0205.jpg (356.9 KB, 88 views)
- SP_A0211.jpg (463.8 KB, 74 views)
- SP_A0459.jpg (463.6 KB, 85 views)
- 11 DECEMBRIE 2007 009.jpg (24.0 KB, 91 views)
- SP_A0041.jpg (91.9 KB, 95 views)
Last edited by petroman; 6 December 2010, 23:56.Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!
Comment
-
pipan: elron gen zender am reusit, daca se poate spune ca nu prea am reusit dar nah )
petroman: bara vopsita, crom disparut, jante vopsite, portbagaj clean, dar sigla LCI am lasat-o vezi care iti place" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
porbagajul doar pe timpul verii este sus fara sigle e ok mersi
asta face vara masina îsi arata muschiiLast edited by petroman; 7 December 2010, 01:24.Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!
Comment
Comment