arata ok masina imi place,ar trebui facut cu negru mat cromul din bara fata si cutia de pe portbagaj de sus vopsita in culoarea caroseriei partea cu gri si ploapele vopsite tot in culoarea caroseriei
Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
Va rog sa-mi faceti interioru la faruri negru,oglinda farului,inclusiv semnalizarile si pozitiile.
MultumescCumpar volan de Duster
Comment
-
-
o culoare la jante!Attached FilesAm pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
ultima e un bonus
Comment
-
Mishu, un retus la VT-ul asta daca se poate. Logan MCV Virtual Tuning.jpgDomina ca sa nu fi dominat!
Comment
-
cine ma ajuta si pe mine ? vreau esapamentul si deflectorul de pe mertz pe a mea ...
sar'na ...Attached Files"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
asa la repezeala...Attached FilessigpicLogan-Club-Ploiesti
Comment
-
prima e la caterinca
in rest vezi care-ti place ;)" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
ms mult tudor...
clean am facut... da doar pe jumate :d ca a venit frigul...
am pe undeva o poza cu o stea de la un autocar mertz ... pe bot
restul sunt foarte reusite...
cat de curand... la anu... vreau evacuarea dubla dubla ... cu 4 tevi... asemanatoare...
ms ms ms ><"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
cu placere ;)
stiu ca ai facut clean, dar voiam sa vezi cum sta cu sigla, fara etc .. fara sigla si fara un eleron finut mie mi se pare cam naspa dar te descurci tu ;) sa ai spor" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
mai mult nu pot ca iese patratzos faru' )Attached Files" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
Comment