Multumesc inca o data pentru VT
Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
vreau si eu puse aceste jante...folie pe geamuri...si garda joasa la sol...ms frumossigpicmasina personala pare cea mai deosebita
Comment
-
era mai bine din lateral si masina si jantele :PAttached Files" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
10 caracteresigpic
!
Comment
-
as dori sa vad si eu cum vine cu aceasta masca pe logan ms.
Comment
-
sefu modifica putin masinuta asta , palafonu negru si dungi pe mijloc .. si pe o parte stilu rallyLast edited by raduprov; 22 April 2011, 22:18.Its just a car ...
Comment
-
@kalimera sper sa iti placa, am facut si un bad boy nu foarte reusit datorita calitatii scazute a pozei si cunostintelor mele
@faithles tu chiar inteleg ce grila e aia de la opel ?o alta poza chiar nu ai gasit ?" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
n`am mai avut timp sa dau edit
LE: kalimera, nichelul daca nu iti place il dai jos, decat sa il vopsesti , parerea mea ca te complici prea mult" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Originally posted by faithles View Postrog pe cineva care se pricepe sa imi faca si mie un vt la postul 1823 multumesc anticipat
e greu sa cautati o poza potriviat ?
Comment
Comment