As mai avea si eu o singur poza......stiu ca am avut multe , dar nu am mai scapat de un prieten : folii, lasata garda, si daca se poate xenon in proiectoare :| multumesc.........
Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
Stiu ca ma apelat la voi baieti daca vreti sa ma ajutati...vreau grila fara stema bad boy si capota albastru mineral dar mat,pun cateva poze alegeti-o pe care e mai buna.ms frumos
Comment
-
mai mult nu pot face, ca am ramas fara mouse, si lucrez doar cu touchpadu` de la laptop" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
ma ajuta si pe mine cineva cu un VT, va rog?
PS imi pare rau dar nu merge sa incarc pozeleLast edited by Dany_DNY; 4 May 2011, 13:25.
Comment
-
Attached Files" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
salut! am si eu o rugaminte....
imi puteti face careva o emblema DCI dupa modelul pozei?Attached FilesNe plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]
Comment
-
borbet A pe masina mea se poate?????Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
Originally posted by pipan View Postborbet A pe masina mea se poate?????Attached Filessigpic
Ca sa stii incotro te indrepti trebuie sa stii de unde ai venit. Richard Burns
Comment
-
-
pipan daca iti iei pe 17" si posibil niste arcuri o sa arate ca in poza editata de Cristi4Speed...daca nu (fara arcuri si pe 15") ->Attached Files
Comment
-
imi pui si mie jantele de pe fiat te rog
Comment
-
Comment