ms ms
Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
-
poftim. data viitoare puneti si voi poze cu rezolutie mai mare dak vreti sa iasa cv calumeaAttached Files
Comment
-
Originally posted by danny_finutzu View Postvreau si eu daca se poate sa imi puneti si mie jantele albe pe masina ..multumescsigpic
Ca sa stii incotro te indrepti trebuie sa stii de unde ai venit. Richard Burns
Comment
-
Comment
-
Comment
-
@mariuscent cu bandourile chiar nu mi-a iesit , in fatza cat de cat a iesit
@danny - jante plus un bonus cup :>
@kalimera, trage concluzii...dupa parerea mea nici o masina de firma stikerita toata nu arata asa urat , dar gusturile nu se discut" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
va multumesc tuturor,dar nimeni nu a observat ca vroiam sa vad cum se vad si capacele albe.si daca incearca cineva poate imi trage si niste dungi logan cup(poza fata si lateral).tot respectul.Last edited by mariuscent; 14 May 2011, 01:37.Unii dintre voi ar trebui sa aveti prenumele "TANGA"...va place sa fiti in "centru"..!!!
Comment
-
" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
asi vrea si eu VT .........geamuri fumurii si stopurile fumurii....multumesc anticipatAttached Files
Comment
Comment