Salut, imi faceti si mie capota neagra va rog
Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
Attached Files" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Baieti , o rugaminte am si eu , daca puteti face :
- bara spate vopsita in culoarea masinii.
- clean spate , iar numarul sa fie pozitionat undeva in dreapta pe bara unde vine carligul de remorcare.
Multumesc.
Imagine0914.jpgImagine0915.jpgImagine0916.jpgP1200117.jpgP1200128.jpgsigpic
Comment
-
Attached Files" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
a iesit cam naspa..dar sper sa iti faci o idee...Attached Files" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
care ma ajuta si pe mine cu un bad boy , as vrea sa fie lung pana la linia a doua de jos si incruntat bine ;))Attached Files
Comment
-
Comment
-
Salut baieti...cine imi face si mie un logan cup alb sau o culoare care o recomandati la verde.msRace me 2 tha` hill . . .
Comment
-
logan cup fara crom pe stopAttached Files" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
salut baieti !! Pentru cei care vreti sa faceti un VIRTUAL TUNING al jantelor am gasit eu o sursa de inspiratie.....sper sa va fie de folosAttached Files
Comment
-
Rugaminte
Salut baieti !
Am si eu o rugaminte: sa-mi faceti si mie jantele albe, gun metal, albe cu buza albastra (daca se poate vopsi buza) si negre.
Multumesc anticipat.
PS: sper sa nu se supere colegul icstrem_no1 ca i-am folosit pozele, dar nu am poze cu jantele montate pe masina mea pentru ca vreau sa le vopsesc inainte sa le pun, si masinile au aceeasi culoare.sigpic
Comment
-
" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
Comment