Mă puteţi ajuta cu un VT , mai exact doresc nişte pleoape exact cum sunt cele de la ph2 negru. Mulţumesc anticipat.
Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
-
Daca e cineva amabil si poate sa-mi faca si mie un bad boy si scoase semnele cu Logan si 1.4mpi, si lasat cel cu Dacia
Vedeti care dintre cele 2 poze va ajuta mai mult pentru bad boy
Multumesc!Last edited by vikkmanu; 6 July 2011, 16:43.
Comment
-
rezolvat.
Comment
-
Vreau si eu, daca se poate, sa imi scoateti de pe porbagaj motorizarea si scrisul cu "Logan" si sa imi lasati sigla si incuietoarea...si un spoiler de PH2Attached FilesUrcarea e grea...dar panorama e fantastica!
Comment
-
Attached Filessigpic
Ca sa stii incotro te indrepti trebuie sa stii de unde ai venit. Richard Burns
Comment
-
salut...as vrea sa imi faci si mie un vt cu dungile alea de la logan cup pe alb ..capota, plafon si porbagaj si pe laterale as vrea sa imi pui kitu' de la renault clio din pozele alea doua pe alb ..da doar pe usile din spate si aripa spate dak se poate bineinteles...si nu cer km mult;))..multumesc mt...mi'ati fi de mare ajutor pt k trebuie sa dau comnda de stickere si nu ma decid...stima
Comment
-
salut , un bad boy si la cealalta daca se poate face jentile albeAttached Files
Comment
-
Puneti fratilor poze clare, facute ziua sa se vada bine....de preferat cu aparat foto. Cu cat pozele voastre sunt mai ok, claritate buna cu atat ne este noua mai usor sa le "tunam".sigpic
Ca sa stii incotro te indrepti trebuie sa stii de unde ai venit. Richard Burns
Comment
-
multumesc tututror meseriasilor in ale photoshopului, care au avut rabdare si au incercat variante de culori pentru vopsitorie si jante. Asta e produsul final....
Comment
-
Originally posted by Cristi4Speed View PostPuneti fratilor poze clare, facute ziua sa se vada bine....de preferat cu aparat foto. Cu cat pozele voastre sunt mai ok, claritate buna cu atat ne este noua mai usor sa le "tunam".
Comment
-
sper sa nu se supere cristi am rezolvat si pleoapele ca le-a uitatAttached Files" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
Comment