o incercare
Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
Se poate o mica modificare si pe lateral?
As dori sa fie asa sa nu mai aibe dungile alea negre , geamurile sa fie fumurii , bandourile sa nu se mai vada negre ( tot gri) Niste jante ca alea din poza urmatoare ! Si sa fie mai lasata . As vrea sa imi fac o idee pentru eventuale modificari !
Si o micuta intrebare de unde as putea invata sa fac VT? Un site de tutoriale ceva?Last edited by MihaiVN; 16 July 2011, 00:05.
Comment
-
Sper sa va placa!sigpic
Ca sa stii incotro te indrepti trebuie sa stii de unde ai venit. Richard Burns
Comment
-
daca se poate partea dela bandou in jos si spoilerel o alta nuanta de rosu putin mai deschis,ceva gen candy sau la aprecierea ta.sper ca am reusit sa incarc poza ;merciAttached Files
Comment
-
Comment
-
cine ma ajuta si pe mine cu grilele din poza? , as vrea sa imi inlocuiti grilele fata cu cele de pe skoda dar sa fie fara semnu specific skoda , daca cer prea mult as vrea ca grila de sus sa intre in v-ul de sus iar cea de jos sa fie dintr-o bucata exact ca pe skoda
Comment
-
Scuze colegaAttached Filessigpic
Comment
-
As vrea o folie pe stalpi si pe geamurile spate.Attached Files
Comment
-
Pam PamAttached Filessigpic
Comment
-
Originally posted by cipo View Postdaca se poate partea dela bandou in jos si spoilerel o alta nuanta de rosu putin mai deschis,ceva gen candy sau la aprecierea ta.sper ca am reusit sa incarc poza ;merciAttached Filessigpic
Comment
Comment