Originally posted by sorin17
View Post
Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
-
Originally posted by hmv86 View Postcine ma ajuta si pe mine cu grilele din poza? , as vrea sa imi inlocuiti grilele fata cu cele de pe skoda dar sa fie fara semnu specific skoda , daca cer prea mult as vrea ca grila de sus sa intre in v-ul de sus iar cea de jos sa fie dintr-o bucata exact ca pe skoda" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Attached Files" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
ms pt transformare, eu zic ca arata strident culoarea aia , iti sare in ochi din orice unghi
Comment
-
am si eu o mare rugaminte,cine imi editeaza si mie 2 poze???prima poza sa imi mutati difuzoru de pe bara mea (gj 91 gim) pe bara cealalta gj xx dmd,si cealalta poza sa imi astupati gaura din dreapta si sa vopsiti bara albastru marin...
Comment
-
sigpic
Ca sa stii incotro te indrepti trebuie sa stii de unde ai venit. Richard Burns
Comment
-
mai am 2 poze,prima poza sa imi prelungiti capota ,dar nu mult,si a 2 poza sa vopsiti toata masina in verde cameleon....plzz
Comment
-
bad boy in prima poza, si la vopsit, in photoshop ( din cate stiu eu ) nu iese culoarea exact cum vrei, mai ales la verde cameleon unde conteaza si lumina ( stiu ca am facut pe masina mea in photoshop si nu iese nici s-o bati ) dar presupun ca vrei sa vezi cum da bara aia pe masina ta.." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
Comment