e bine domnu...,multumesc mult...
Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
Baieti se poate va rog sa-mi "vopsiti" si mie toate elementele, mai putin difuzoarele fata-spate, negre in culoarea caroseriei?
Multumesc anticipat.Vand cotiere Speed cu intaritura metalica la super pret!
Comment
-
poftim domnul...si un mic bonus" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
tudor la poza asta vreau sa vopsesc gaurile de la proiectore cu vopsea pt ca(vopseaua s decojit..bara a fost schimbata)...cu aceasta ocazie am gandit sa vopsesc aceiasi culoare si spoiler central...cel dintre coltare...)ma poti ajuta cu o poza ?sigpicmasina personala pare cea mai deosebita
Comment
-
am incercat si nu prea mi-a iesit, le vezi mai jos, ultima e o sugestie cum ar arata mai frumos" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
ms...ultima poza frumoasa...sti?in martie am sch bara fata...am vopsit cum a fost din fabrica(jumate)dar dupa o luna s cojit toata vopseaua asemeni unui colant.....(am vb cu meseriasu si a spus sa merg sa o mai vopseasca inca o data....dar....nu pot sta fara masina)sigpicmasina personala pare cea mai deosebita
Comment
-
as dori si eu cv modificari..... la prima poza( cea din fata) as vrea prelungire capota....si farurile innegrite....nu mult....
2. poza din spate as vrea..toba sport...foliea pe geamuri.....clean la portbagaj...
3.poza pe lateral....jantele din poza...folie geamuri....stopuri tunning...
VREAU CEVA SA NU SE OBSERVE CA A FOST MODIFICATA CU VT-UL..!!!!
Comment
-
" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Comment
Comment