Salut .. am si eu rugaminte .. mi-a venit o idee .. sa vopsesc bandourile si jantele stock .. cu alb .. voi ce ziceti .. ar da bine ? faceti-mi si mie un vt !
Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
Attached Filessigpic
Ca sa stii incotro te indrepti trebuie sa stii de unde ai venit. Richard Burns
Comment
-
As vrea si eu un VT cu folie pe luneta si usile din spate
p.s.: in cea de a 2-a poza, loganul meu este cel cu paravanturiUrcarea e grea...dar panorama e fantastica!
Comment
-
@ph 66 six, exista pe forum o multime de masini cu modificarile cerute de tine, chiar aceeasi culoare. Succes la citit sectiunea My Ride
@retro 590, nu crezi ca exista masini cu folie tuciurie pe luneta si geamuri laterale, aceeasi culoare ca a ta?
Haideti sa nu mai cerem lucruri stupide baietilor astora care ne ajuta benevol.
Comment
-
Pentru Ph.66.SIX .. sa stii ca are dreptate dsign.. daca vrei VT doar pentru a vedea cum vine eleronul si difuzorul pe ea atunci tin cu dsign.. daca e doar pentru ca nu ai posibilitatea sa iti cumperi si vrei sa ai poze cu ea "tunata" atunci e ok .. uite eu am facut ceva.. sper sa-ti placa cu toate ca nu mi-a iesit bine eleronul pentru lunetaAttached Files
Comment
-
Pai ce inseamna cocalaria aia "doar pentru ca nu ai posibilitatea sa iti cumperi si vrei sa ai poze cu ea "tunata" " ??? Daca e vorba de asa ceva, sa dea omu´ o sticla de suc macar.
Comment
-
As vrea o poza cu stopurile in totalitate rosii si inca una usor fumurii
MultumescAttached Files
Comment
-
Comment