al3xsutz uite o idee
Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
Salutare!
as vrea si eu un clean la portbagaj,masca fara stema si eventual niste jante!Multumesc frumos!
Comment
-
-
.Jante
Merci frumos inca o data Irinel si scuza-mi intarzierea!
Comment
-
salutare.revin si eu cu o "completare" de VT...am cumparat jante pana la urma..si as mai dori un make-over..daca se poate.masina sa fie lasata asa cum e ea..fara suspensii...fara manere scoase sau bandouri doar masina si jantele.ca mai am vreo 4 luni pana le pun..dar vreau sa vad totusi.mersiKeep It Real! Keep It Simple!
sigpic
Comment
-
care imi vopseste si mie masina in diferite tente de albastrudar sa fie integral vopsita, fara negru ala pe bara, iar daca aveti vreo idee despre niste jante care sa se potriveasca pe masinuta mea va astept cu mare placere sa le "aruncati "si pe alea pe masina. am pus mai multe poze ,poate iese ceva bun din ele
Comment
-
Am io un fix.Am facut in "paint " o poza cum incerc sa fac demult.
S-ai dau un contur masinii. Unde am mesterit io, sa fie folie lucioasa, iar conturul alb sa fie banda cromata.Nu neaparat ca vreau sa o fac asa, dar macar vreau sa vad cum arata.
daca e cineva care sa o faca intr-un mod mai profesional!!
Deci loganul din poza sa fie modificat si sa aibe acea banda cromata (ca in poza din exemplu si acel contur ca al passsat-ului,folia sa ramana si pe partea din contur)
Sa vad cine reuseste sa o faca cel mai real.
1 :passatul
2 :poza originala
3:poza manevrata de mine (exemplul)
va multumesc!Last edited by Kalimera22; 3 November 2011, 23:22.Tinc fest !!
Comment
Comment