Masinile voastre preparate de noi !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @Tudor: arata super ultima si cu plasa aceea, dar cum sa renunt la proiectoare?! daca vopsesc portiunile negre din jurul lor, in culoarea masinii nu crezi ca ar iesi binisor?

Comment

• NDL : cum sa renunti la proiectoare? adica ? ti-s folositoare? eu in 6 ani le-am folosit de maxim 5 ori, din care o data m-a luat garda la partea cu vopsitul nu am inteles: ori negru ori culoarea masinii ? ca nu mai inteleg ce culoare ai tu masina

@ KISS ME : uite aici
      Last edited by Tudor; 7 January 2012, 23:25.
      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Care mai injurati si faceti urat, aveti vacanta 1 luna, fara discutii.

Comment

• @kiss me uite si aici

Cezar multumesc, desi ar fi trebuit sa aiba deja vacanta mai mult, totusi nu suntem pe maidan, nu ?
          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Originally posted by Tudor View Post
            NDL : cum sa renunti la proiectoare? adica ? ti-s folositoare? eu in 6 ani le-am folosit de maxim 5 ori, din care o data m-a luat garda la partea cu vopsitul nu am inteles: ori negru ori culoarea masinii ? ca nu mai inteleg ce culoare ai tu masina
            o sa razi dar le-am folosit si azi am fost pe langa snagov , la cineva unde merg saptamanal. si crede-ma ca e o bezna prin comune...si o lunga portiune de sosea prin padure. dar si asa tot am luat doua "balti" ca daca era lasata cu H&R iesea cu "varsare de sange" zona din jurul proiectoarelor s-o vopsesc albastru. parca ultima nuanta ma tenteaza...

Comment

• tudor daca nu ma insel, el vrea bara aia imitatie de audi cu ditamai gaura
              sigpic

Comment

• da, am vazut si eu dupa ce am postat . parere personala, arata foarte urat, dar gusturile nu se discuta
                Attached Files

Comment

• nu mai pot sa dau edit..

NDL, asa ?
                  Attached Files

Comment

• exact! multumesc muult! numai ca jantele vor fi ceva mai deschise. culoarea alamei ca in link

Comment

• multumesc mult pentru poza, mi'am asa o idee...ce'i drept nu arata super..dar se mai pot face mici ajustari ca sa arate bine.ms mult inca odata.
                      Traim intr'o tara in care pizza ajunge mai repede decat politia!

Comment

• Baieti , vreau si eu sa-mi prelungiti capota si peste faruri , pana la delimitarea pleoapelor , dar si pe lateral sa aibe continuitate .. Sper ca m-am facut inteles

DSCI2315.jpg
                        sigpic

Comment

• Adica asa??
                          Attached Files
                          Last edited by maestrupiersic; 11 January 2012, 14:09.

Comment

• Se poate va rog frumos un clean la capota si un eleron , unul slim si unul mai mare(ambele integrate) ,sper sa fie ok pozele (daca nu fac alta) cum are loganul albastru si cel rosu , ms frumos!
                            Attached Files

Comment

• Jumatate din lucrare

L.E: Cu placere Fane!!
                              Attached Files
                              Last edited by maestrupiersic; 11 January 2012, 14:50. Reason: asa vreau IO

Comment

• Mersi maestre pt. poze
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google