Masinile voastre preparate de noi !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu vezi pt ca nu am gasit una cu leduri dar am vazut destule pe strada. arata la fel doar ca au leduri

Comment

• Pun si eu niste poze, vreau un vt. Multumesc!
      Attached Files

Comment

• cu ce anume ?
        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• si ala e bun eleronul ce ziceti ar merge la porbagajul meu.

Comment

• cine am ajuta si pe mie cu un virtual , un badboy ,bara mcv si aceste faruri
            Attached Files

Comment

• si grila fara semn

Comment

• Originally posted by Tudor View Post
                cu ce anume ?
                Un bad boy, grila fara stema, lupe in faruri cu fundal negru...multumesc!

Comment

• Attached Files
                  " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• ms arata bine , tre sa imi vina farurile , urmeaza prelungirea , si la bara o sa stup proiectoarele

Comment

• n-am gasit poze cu lupe de ph2
                      Attached Files

Comment

• tudor mai fa odata te rog la masina mea , fara proiectoare si bara de jos sa fie egala cu botul masinii , adik mi se mare mai ingusta asa jos la capete

Comment

• mai da ce pretentios mai esti )
                          sigpic
                          http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

• salut

Baietii va rog ma ajutati si pe mine cu un vt?
                            Urmatoarele cerinte :
                            suspensie sport,clean,bad boy,lupe,si o pereche de jante ultra lejera 17"(imi cer scuze nu stiu cum se numesc)!
                            Va multumesc baietii!:
                            :ps ceva in gen...
                            Attached Files

Comment

• da vad ca sunt unii pretentiosi, de aceea sunt niste cerinte/reguli , care ar trebui sa fie cu subinteles ( lucram in photoshop, nu katia sau mai stiu eu ce)

- pui pozele cu masina ta, impreuna cu poze ce vrei pe ea, din acelasi unghi !

- rezolutie cat mai mare si clara !

Astea nu sunt numai din punctul meu de vedere , ci al tuturor care lucreaza cu genul asta de programe.

@geo si @mrs, maine fac, ca am examen

Comment

• razvan_boss: daca sunt pretentios pentru asa ceva imi cer scuze :p nu mai am nevoie de modificare , caut in alta parte , ms oricum

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google