If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
mare efect nu e daca te las fara proiectoare si ajustez putin bara....in mare se fac ca sa vezi cum va fi
cei care vreti sa va facem masinile..puneti materiale...ca jante ultraleggera sunt pe diferite culori...rosu,negru,alb....
fratiorul meu drag, am stat 15 min sa-ti caut bara mcv , eventual pe culoare, din acelasi unghi si rezolutie mare, si am gasit numai asta, de pe bara lui dsign. nah, daca tu vrei asa, atunci cauta in alta parte..cu placere
" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Tudor nu-i problema imi faci cand ai timp...nu e urgenta stai linistit!Ms frumos!Salut
PS: Razvan pe mai multe culori..ce culori vrei tu!
Multumesc baietii!
ps: vad ca ai ph2, uite o idee ce mi-a venit mie si ti-o impartasesc pentru spatele unui ph2 [/QUOTE]
e super dar cum poti aduce portbagajul 8n linie cu bara fara sa arate ciudat la stopuri? ca alea nu merg scoase in afara (cred ) si cu numarul ce fac? unde-l mai pun?
hai, lasati-l pe baiat in pace, mai ramazzoti si tizziano ferro baiatul s-a cerut scuze de la inceput si a spus ca nu stie exact cum se numesc. bine ca sunteti voi italieni. mare combinatie...
asta conteaza? ca e g sau j? cati de aici sriu aiurea si sun convinsi ca nu e asa... mai bine ii spuneati ca se cheama oz ultra legera si erati si voi colegi buni.
salut! ma poate ajuta si pe mine cineva cu un bad-boy si niste lupe in far pentru fata si portbagaj clean, un difuzor negru pentru spate si un sticker blaupunkt in partea de sus a lunetei pe mijloc va multumesc
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment