Masinile voastre preparate de noi !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mare efect nu e daca te las fara proiectoare si ajustez putin bara....in mare se fac ca sa vezi cum va fi
    cei care vreti sa va facem masinile..puneti materiale...ca jante ultraleggera sunt pe diferite culori...rosu,negru,alb....
    sigpic
    http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

• fratiorul meu drag, am stat 15 min sa-ti caut bara mcv , eventual pe culoare, din acelasi unghi si rezolutie mare, si am gasit numai asta, de pe bara lui dsign. nah, daca tu vrei asa, atunci cauta in alta parte..cu placere
      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Tudor nu-i problema imi faci cand ai timp...nu e urgenta stai linistit!Ms frumos!Salut
        PS: Razvan pe mai multe culori..ce culori vrei tu!
        Multumesc baietii!

Comment

• ps: vad ca ai ph2, uite o idee ce mi-a venit mie si ti-o impartasesc pentru spatele unui ph2 [/QUOTE]

e super dar cum poti aduce portbagajul 8n linie cu bara fara sa arate ciudat la stopuri? ca alea nu merg scoase in afara (cred ) si cu numarul ce fac? unde-l mai pun?

Comment

• portbagaj are zuzu ( zuz ) asa, numai ca e ph1, iar nr il lipesti cu banda dublu adeziva unde vrei sau deloc )
            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• jante ultra lejera buna perla
              Attached Files
              sigpic
              Ca sa stii incotro te indrepti trebuie sa stii de unde ai venit. Richard Burns

Comment

• cum se numesc jantele?

Comment

• hai, lasati-l pe baiat in pace, mai ramazzoti si tizziano ferro baiatul s-a cerut scuze de la inceput si a spus ca nu stie exact cum se numesc. bine ca sunteti voi italieni. mare combinatie...
                  asta conteaza? ca e g sau j? cati de aici sriu aiurea si sun convinsi ca nu e asa... mai bine ii spuneati ca se cheama oz ultra legera si erati si voi colegi buni.
                  Last edited by B997NDL; 31 January 2012, 18:44.

Comment

• cu ce program faceti voi asta?

Comment

• geocsm - oz racing ultraleggera se numesc jantele
                      sigpic
                      Ca sa stii incotro te indrepti trebuie sa stii de unde ai venit. Richard Burns

Comment

• Originally posted by firiss View Post
                        cu ce program faceti voi asta?
                        adobe photoshop ;)
                        DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
                        sigpic

Comment

• Ms baietii!Imi cer scuze in legatura cu numele jantelor,stiam ca va fii o perla maree

Comment

• nu-i nimic, macar ne-a lamurit colegul NDL

Comment

• salut! ma poate ajuta si pe mine cineva cu un bad-boy si niste lupe in far pentru fata si portbagaj clean, un difuzor negru pentru spate si un sticker blaupunkt in partea de sus a lunetei pe mijloc va multumesc
                              Attached Files
                              MY CLA

Comment

• Tot ce am putut face in paint
                                Attached Files
                                Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google