As dorii si eu un vt cu un bad boy ca idee de lungime sa fie pana la emblema
Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
Originally posted by matheo66c View Postgrila am facut-o...de vopsit ,nu am pistol!
@gmv - bad boy-ul meu este peste emblema cu 1 cm
Comment
-
dany, nu am inteles ce vrei vopsitAttached Files" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
-
Originally posted by geocsm View Postcare imi da un link cu un virtual tuning bun ? va rog
Felicit pe baietii care fac . Cei care au timp / pot face. Unii dintre noi care stim Photoshop , nu prea avem timp nici pentru noi .sigpic
Comment
-
Originally posted by Cristi4Speed View PostPrEsTiGe - Adobe Photoshop CS 2,3,4
Comment
-
Salutare, ma bucur sa vad ca inca mai faceti oamenii fericiti cu cate un virtual tuning, poate ma puteti ajuta si pe mine, as dori grila fata clean in culoarea masinii, fara emblema, un badboy din capota, folii pe geamuri si stopuri, portbagajul clean, lasat doar butonul portbagajului, cu cromul vopsit in culoarea masinii, suportul de proiectoare in culoarea masinii iar masina cu garda la sol mai mica :P Multumesc anticipatDaca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai
Comment
-
Gata sper sa-ti placa ;)
Imi cer scuze nu mai pot edita.....Last edited by chris-chris; 6 February 2012, 00:08.sigpic
Comment
Comment