Masinile voastre preparate de noi !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• As dorii si eu un vt cu un bad boy ca idee de lungime sa fie pana la emblema
    Attached Files
    In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
    sigpic

Comment

• Originally posted by matheo66c View Post
      grila am facut-o...de vopsit ,nu am pistol!
      mersi frumos matheo

@gmv - bad boy-ul meu este peste emblema cu 1 cm
      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• dany, nu am inteles ce vrei vopsit
        Attached Files
        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Multumesc . M-am exprimat eu gresit ..trebuia sa spun ca vreu lungimea pana unde scrie dacia pe emblema si nu pana la emblema dar este ok si asa ...m-am lamurit
          Last edited by gmv97; 5 February 2012, 19:17.
          In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
          sigpic

Comment

• imi zice si mie un program cu care pot face cate ceva? mi-a placut cum au iesit cele cu a mea si as vrea sa ma fac cate ceva
            MY CLA

Comment

• PrEsTiGe - Adobe Photoshop CS 2,3,4
              sigpic
              Ca sa stii incotro te indrepti trebuie sa stii de unde ai venit. Richard Burns

Comment

• photoshop !
                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Originally posted by geocsm View Post
                  care imi da un link cu un virtual tuning bun ? va rog
                  BUN ? Dar ce ? Pana acum ce tio facut colegii nu o fost bun ? Daca vrei VT BUN ...dute la o firma de design , si dai si tu un ban . Ca din cate vad , daca ti se face gratis , nu e bun , si mai ai si pretentii . Habar nu aveti UNII cu ce se mananca Photoshopu .

Felicit pe baietii care fac . Cei care au timp / pot face. Unii dintre noi care stim Photoshop , nu prea avem timp nici pentru noi .
                  sigpic

Comment

• Originally posted by Cristi4Speed View Post
                    PrEsTiGe - Adobe Photoshop CS 2,3,4
                    Chiar si photoshop CS 5 pt cei care au sistem
                    sigpic
                    http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

• @razvan_boss Este foarte bun si Photoshop cs5 eu l-am avut inainte dar de cand am Photoshop cs3 este o mare diferenta....Dupa parerea mea Photoshop cs3 este mai bun..
                      sigpic

Comment

• o sa ma credeti nebun dar le am instalate cs 3,4,5....in Cs 3 nu prea lucrez..eu in CS 5 ma joc mai mult
                        sigpic
                        http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

• Salutare, ma bucur sa vad ca inca mai faceti oamenii fericiti cu cate un virtual tuning, poate ma puteti ajuta si pe mine, as dori grila fata clean in culoarea masinii, fara emblema, un badboy din capota, folii pe geamuri si stopuri, portbagajul clean, lasat doar butonul portbagajului, cu cromul vopsit in culoarea masinii, suportul de proiectoare in culoarea masinii iar masina cu garda la sol mai mica :P Multumesc anticipat
                          Attached Files
                          Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai

Comment

• X_X Valeu cate in 10 min sper ca e gata Ma ocup eu de @Danny90
                            sigpic

Comment

• Gata sper sa-ti placa ;)
                              Imi cer scuze nu mai pot edita.....
                              Attached Files
                              Last edited by chris-chris; 6 February 2012, 00:08.
                              sigpic

Comment

• Multumesc frumos, mi-am facut o idee asupra unor aspecte, astept sa se incalzeasca si caut sa ma apuc de treaba, in limita bugetului
                                Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google