dumnealui n-a fost multumit de lucrarile noastre si isi dadea cu pumnul in piept ca invata photoshop si acu doreste aceleasi chestii ca la inceput.... misto, nu ?
Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
As vrea si eu jantele din poza pe masina.
Am pus mai multe poze cu jantele...sa aveti de unde alegeUrcarea e grea...dar panorama e fantastica!
Comment
-
retro ! ti-ai schimbat masina ?:OsigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709
Comment
-
-
-
Sall...
imi face si mie cineva un VT
Vreau sa imi faceti "chromul" de deasupra grilei intr-o poza ALB si intr-o poza NEGRU MAT
si sa puneti proiectoarele(+suportii) astea pe masina(dak se poate)
pun mai multe poze pentru a alege o pozitie buna de lucru .....multumesc anticipat !! dau o bere
Comment
-
off: serios? sa ceri sa ti se faca vt cu proiectoarele din fabrica ) cand exista n masini si pe forum si oriunde in toate formele, nu stiu ce ai putea sa mai ceri pe topicu asta sa nu existe si in realitate, in orice forma si culoare, pe fprumu asta, cu putina cautare..zice bine dsign..sigpic
Comment
-
Originally posted by geocsm View Post... se bagase ala in seama si a vorbit aiurea
Alo, campia, aici nu suntem in tiganie. Incearca sa-ti masori cuvintele si sa fii mai respectuos. "Ala" are un nume, fie el si virtual...
Comment
-
poate sa-mi faca si mie cineva capota badboys sa vad si eu cum ar arata?Attached Files
Comment
Comment