sper sa fie de ajuns.
Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
poate cineva sa puna o folie cu maxim de transparenta admis pe spate si normal pe fata? si apoi inca odata cu tenta inchisa fata spate...?Attached Files1.2 TSI
Comment
-
@maestrulpiersic
pentru ca pana acum n-am avut fetish-uri sa-mi fotografiez masina. poate daca avea modificari... dar asa.. vad multe masini stoc pe my ride si toti se mira ce frumoase sunt. daca puneam o poza se gasea cineva sa-mi zica: "frumoasa masina. imi place ca o speli" sunt loganuri... plin de ele pe strazi. mai ales si bleumarin... foarte rara... o frumusete
@razvan_boss: arata bine multumesc mult!Last edited by B997NDL; 17 March 2012, 23:44.
Comment
-
you're wish is my command, master !" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
ma poate ajuta si pe mine cineva cu un vt?atasez doua poze una originala si una cum vreau sa fie masina..precizez ca acolo unde e desenat cu rosu si cu galben sa fie negru mat si in rest rosu..Attached FilesMobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
1 vreau o poza sa arate ca asta dar sa aiba si ala la proiectoare vopsit si bucatica aia mica de jos
2 sa fie vopsit doar masca (din dreptul la faruri sa inceapa nu din interior),suportul de proiectoare si bucatica aia mica de josAttached FilesMobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
sigpic
Comment
-
Originally posted by razvan_boss View Post;) vopsestele tu in paint ce vrei mai bine si noi ti le retusam...Attached FilesMobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
sigpic
Comment
Comment