mai am o rugaminte la voi,daca puteti sa imi puneti pragurile astea pe masina,va multumesc.
Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
Comment
-
salut
se poate sa imi atasati si mie jantele astea pe masina
as dorii sa vad cum ar da cu ele asa cum sunt dar si cu ele vopsite spitele rosii buza polishata
mersi si astept pozele
gata matheo sa rezolvat si mai multe poze
Comment
-
Am rugat un prieten sa-ti faca ce doresti,le-a facut repede ce-i drept,dar macar ai o ideeAttached Filessigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Eu chiar nu va inteleg fratilor....puneti poze cu jante care ori stau pe niste cutii de carton ori sunt pozate in niste unghiuri ciudate...Pune nene o poza calumea cu jantele care le doresti care neaparat sa fie pe o masina...sigpic
Ca sa stii incotro te indrepti trebuie sa stii de unde ai venit. Richard Burns
Comment
-
Jante auriu subaru
Salut,
Va rog , daca se poate sa ma ajutati, intentionez sa fac si eu o modificare, si anume...jantele originale pe care le am pe masina, doresc sa le vopsesc in culoarea " auriu subaru ".
Atasez o poza cu o janta culoarea auriu ca si idee si cateva poze cu masina mea, alegeti una care sa vi se para mai usor de modificat.
Ma gandeam ca poate ar fi frumos daca as face dunga exterioara intr-o ala culoare, daca considerati ca ar fi ok..las la aprecierea voastra.
Multumesc mult !
Comment
-
As dorii si eu va rog frumos daca se poate, sa imi faceti si mie un vt cu gaurile acele de la proiectoare vopsite galbene si proiectoarele smoked !
Comment
-
Attached Files" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
Comment