Multumesc frumos baieti.
Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
As vrea si eu un bad boy look si eventual scoasa sigla(grila clear) daca e posibil:P. Multumesc anticipatAttached Files
Comment
-
salutare!!..mare rugaminte la voi..oricare...vreu sa o fac mata ..si vreu sa imi fac o idee de cum ar arata..merci multsigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Postacum vreau arcuri eibach pro kit. talonul mic stiu ca arata bine dar vreau s-o pastrez functionala si sunt niste gropi... ca sangerez cand mai iau vreuna. nici nu-mi prea place sa merg prea incet prin oras. plus ca ar insemna anvelope mai scumpe iar michelinurile sunt noi noute,
Si poza pt Blogo:Attached FilesLast edited by Irinel TIN; 1 May 2012, 22:21.
Comment
-
salutare
ma puteti ajuta si pe mine cu o idee pentru revopsirea jantelor?
eu as vrea sa le fac tot gri zinc iar in lacul protector sa pun putina vopsea albastru marin sa-i dea o tenta albastruie, dar astept si parerile dvs.
multumesc anticipat
Comment
-
@Irinel. multumesc! si tu stai in militati ? multi mai sunt...
@adi_b. nu am acum o idee despre culoarea jantelor, dar sfatul meu e sa schimbi culoarea tamburilor. cum zicea cineva: cum s[ te mandresti cu tamburii ca sa-i faci rosii ? si oricum n-as mai lasa nici etrierii rosii. deja e plin pe strada de "brembo" le-as gasi o culoare pe care sa n/o vad la fiecare pas. aste e parerea mea, no offence.
Comment
-
Originally posted by Blogo View PostAs vrea si eu un bad boy look si eventual scoasa sigla(grila clear) daca e posibil:P. Multumesc anticipat
Comment
-
Originally posted by B997NDL;1256259/@adi_b. nu am acum o idee despre culoarea jantelor, dar sfatul meu e sa schimbi culoarea tamburilor. cum zicea cineva: cum s[ te mandresti cu tamburii ca sa-i faci rosii ? si oricum n-as mai lasa nici etrierii rosii. deja e plin pe strada de "brembo" le-as gasi o culoare pe care sa n/o vad la fiecare pas. aste e parerea mea, no offence.
oricum trebuia sa revopsesc si tamburii si etrierii.
Comment
-
un mic ajutor din partea voastra PhotoShop :>
niste jante pe 17+LOWrideAttached FilesDacia Logan MCV 1.6MPI agitat
http://img174.imageshack.us/img174/4...atartrovz7.gif
Comment
Comment