@mc_alienu , nu prea am timp acum de bibileala ... dar uite fara cui . La numar nu inteleg de ce ai vrea ... dar ma rog
Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
Originally posted by ibogdannn View Post@sor7n , aurii , rosii ... nici sa nu te gandesti pe jantele de fabrica , gri sobolan da este cel mai indicat . Eu am vazut unul "pe viu" tot culoarea ta si jantele de fabrica , arata super bine .
Totusi asi dori sa vad cum arata ,se poate sa ma ajute cineva, ms frumos!
Comment
-
Salut. As vrea si eu sa se ocupe cineva si de un lucru la una din pozele atasate, la alegere: vreau jantele mai "scoase inafara", adica aduse undeva aproape de buza aripii. Mai exact...micsoararea virtuala a ET-ului...in genul jantelor de tabla 'intoarse'. Nu vreau alte modificari sau modificari la suspensie.Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!
Comment
-
te grabesti tare tare... :| cu placereAttached Files" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Tudore, poti te rog s-o cobori putin ? Nu mult ca si cu H&R ci cu Eibach
Multumesc anticipat, maestre !
Comment
-
poftim ..." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
gat........................." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
vreau si eu sa vad cu i-ar sta cu jentile de tabla vopsite alb. multumesc
Comment
-
As dori si eu daca se poate sa imi faceti si mie un portbagaj clean doar cu butonul lasat, un badboy la capota cu grila in fata, si jantele in alta culoare daca se poate :-s
Va multumesc mult, apreciez.sigpic
Comment
-
@glasses pune alte poze , jantele sa fie de pe masina, sau da capacele jos si fa poze , ca nu`i asa greu" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
Comment