multumesc mult colegului xplood pt.ajutor am pus alte poze cu jantele mai bune sper si as dorii sa le colorati in mai multe moduri sa vad cum ar da mai bine multumesc.
Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
Originally posted by B997NDL View Postscuze ! da ! my bad ! arata prea bine si am zis din start ca ai facut-o tu..
no offence, Teo
@ionut-am incercat eu cevaI changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
salut baieti. un vt la masina mea se poate? vreau si eu grila de la kitul dacia pe bara daca se poate(grila ca in poza a 2-a)...multumesc.sigpicLogan-Club-Ploiesti
Comment
-
Attached Files" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
sal
vreau sa ma mai ajutati si pe mine cu unele modificari la masina mea va rog;vreau sa vopsesc rama farurilor portiunea dintre lupa farului si geam cu tot cu semnalizare cu alb sau negru si nu stiu cum va da mai bine si un clin la masca si bad boy capota multumesc!Last edited by ionut_nut; 6 August 2012, 12:56.
Comment
-
(10 caractere)I changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
vreau si eu un VT , jantele astea pe masina si spitele de la jante in rosu negru si albastru masini . doar spitele . MULTUMESC !
Comment
-
Cam asa ceva... de acum inainte cine vrea jante sa spuna numele si modelul jantelor ca sa caut(am) mai usor o pozitie idealaAttached FilesI changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
Modificare culoare masina !!
Salut baieti ,
Va rog frumos, avem si noi un prieten cu un Golf 4 care activeaza pe la logan club, puteti va rog sa ne ajutati cu o modificare a culorii exterioare ( toata masina in afara de cele 2 elemente gri mat : plafon si capota )
Astept ideile voastre !!
Multumesc mult.Last edited by balacipaul; 23 August 2012, 00:01.
Comment
-
salutare !
Vreau si eu un VT cu plasticu care inconjoara lupa vopsit negru matt si o poza cu tot interioru farului negru matt.....va rog sa imi dati si mie un sfat daca s.ar vedea frumos vopsit doar lupa neagra si faru stock....multumesc!
Comment
Comment