Si eu le vreau albe sau argintii. Se poate?
Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
-
Imi coloreza cineva si mie niste jante va rog.....le vreau albe complet;albe cu interiorul neglu sau nichel complet;nichel cu interiorul negru.multumesc
Comment
-
Salut. As vrea un mic VT ce consta in:
bara de crom (de la grila) sa fie neagra si pleoape negre.(daca se poate si sigla sa fie neagra si sa scrie dacia cu alb - sa ramana textul asa cum este). Multumesc.
Am pus 2 poze din 2 unghiuri usor diferite-care e mai buna.Last edited by igeorge; 20 September 2012, 18:41.
Comment
-
-
Sper ca nu sunt off-topic, dar doresc sa achizitionez o Dacia Logan special pentru tuning si am doua mari dileme: 1. De preferat sa fie masina noua, sau SH? 2. Doresc si tuning la motor. Ce tip de motor e pretabil la cele mai bune rezultate?
Momentan atat. Numai bine!
Comment
-
In primul rand,si cel mai important,esti off-topic.
Deschide ochii bine pe forum,si vei gasi cu siguranta unde trebuie sa postezi aceasta intrebare.
In al doilea rand,depinde ce stagiu de tuning doresti sa aplici masinii ( exterior + motor ).
Daca ai de gand sa faci un proiect grandios inclusiv motorului ( asta inseamna sa schimbi multe componente ) nu are rost sa-ti achizitionezi o masina noua.
Multa bafta.
Comment
-
va rog frumos daca se poate un vt cu aceste modele de jenti pe logan.sa fie cu garda putin mai jos si sa para ca un diametru de r16.
multumesc
Comment
Comment