imi face si mie cineva un vt la aceste poze.Niste jante,lasata la podea (poza 2) iar la celelalte ce vreti voi .Multumesc aniticipat!
Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
Sunt curios daca poate cineva sa faca in loc de emblema albastra cu Dacia , noua emblema cu desfacatorul de conserva ca si cand ar fi un sticker lipit peste.
Atasez doua poze si mentionez ca se pot face orice alte modificari ce se considera a fi potrivite.Multumesc anticipat,numai bine!Daca o problema se poate rezolva atunci nu trebuie sa te stresezi, daca nu se poate rezolva atunci chiar nu are rost sa te mai stresezi.
Comment
-
Asta este cea mai frumoasa emblema de la Dacia. Om fi noi un popor de alcoolici dar totusi nu trebuia sa ne dea in cap cu emblema asta noua ))))
p.s. Mi s-a facut deja pofta de o bere rece ))Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Originally posted by merlasviorel View PostSunt curios daca poate cineva sa faca in loc de emblema albastra cu Dacia , noua emblema cu desfacatorul de conserva ca si cand ar fi un sticker lipit peste.
Atasez doua poze si mentionez ca se pot face orice alte modificari ce se considera a fi potrivite.Multumesc anticipat,numai bine!Attached FilesI changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
......................
Originally posted by bogdandochita View Postimi face si mie cineva un vt la aceste poze.Niste jante,lasata la podea (poza 2) iar la celelalte ce vreti voi .Multumesc aniticipat!
Comment
-
carligul de remorcare cu un spray negru mat si niste smirghel ar arata si el mai bine...nu trebuie sa iti sara in ochi prin rugina lui...
All : Este chiar asa greu, sa pui niste poze cu rezolutie buna,masina curata,unghiuri bune de captura si jantele sa fie pe o masina, nu intr-un camp cu floricele?@:|
@razvan_boss: daca vrei sa iti dau un link cum se lasa o masina(in PS) da-mi pm..Last edited by Cristyano; 11 October 2012, 21:03.
Comment
Comment