stai linistit ca se face bad boy si in constanta, numai ca sunt exclusivisti
Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
peste tot pe unde am incercat eu, nu mai vor sa faca, pentru ca au facut odata si nu vor sa faca in masa, din nu stiu ce motiv, au impresia ca au facut cine stie ce unicat..si eu nu mai fac la altii pentru ca nu vreau dureri de cap..sigpic
Comment
-
vreau si eu o modificare la spoilarul din fata taiat deasupra proiectoarelor si intors invers ceva gen mcv.multumesc!
Comment
-
Originally posted by ionut_nut View Postvreau si eu o modificare la spoilarul din fata taiat deasupra proiectoarelor si intors invers ceva gen mcv.multumesc!
+ un bonusI changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
vreau sa ma ajutati si pe mine cu un clean la portbagaj si cu un difuzor pe bara....si as mai vrea o varianta in care bara unde se afla numaru sa fie "plina" ca sa zic asa adica unde e spatiul ala pt numare sa fie adusa la nivel cu toata bare si numaru pus pe pe marginea barii gen alfa si un difuzor si a3a varianta acelasi lucru ca numai fara difuzor...sunt chiar curios cum ar arata...si am uitat ceva si luneta neagra ca celelalte gemauri nu se vad )Attached Files
Comment
-
ma gandeam la un bad-boy si joey mode la faruri
cine ma ajuta si pe mn?Attached FilesDacia Logan MCV 1.6MPI agitat
http://img174.imageshack.us/img174/4...atartrovz7.gif
Comment
-
ceva in genul , nu ?Attached Files" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Tudor,acelea sunt linkurile unde se gasesc pozele originale de unde le-am copiat eu.
Dupa ce le-am copiat nu se mai maresc (nu stiu de ce.Pozele puse de mine sunt pe pagina anterioara.)
In primul link poza se afla la postul #577
In al doilea poza se afla la postul #443 (ar putea fi de ajutor si postul #449)
Daca nu se poate face e O.K.ca deja MA DISPERA.Daca o problema se poate rezolva atunci nu trebuie sa te stresezi, daca nu se poate rezolva atunci chiar nu are rost sa te mai stresezi.
Comment
-
Asa ceva?I changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
pt actibilde vrei photoshop ? ))))) ce`i asa greu sa pui, pierzi 1 leu ? credeam ca vrei sa schimbi sigla cu totul" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
Comment