Ceva de genul...
Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
colegii imi vopsiti si mie rama farurilor alb,pe unde e acum vopsita negru?vreau sa vina in prelungire cu capota aceeas culoare!multumesc anticipat!!!Attached Files
Comment
-
salut . as dorii si eu daca se poate jantele albe puse pe loganul meu . va multumesc
Comment
-
ma puteti ajuta si pe mine cu un VT as dori si eu plafonul si eleronul luneta vopsit in negru merci
Comment
-
Va rog frumos daca se poate sa imi dati jos coltarele si sa imi puneti prelungire de opel astra,mersi anticipat.
Comment
-
Ma ajuta si pe mn cnv cu un VT ?? vreau si eu rama farurilor negru matt...
Comment
-
As vrea un vt la culoarea jantelor de pe masina :d (o gama larga de culori)
Multumesc !Attached Files
Comment
-
vreau si eu urgent jantele astea pe masina in mai multe culori ca nu sunt hotarat cum sa le fac....va rogAttached FilesAm pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
Poftim PRESTIGE! Pipan ma ocup imediat si de tineAttached FilesI changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
........................Attached FilesI changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
Salut. Va rog sa ma ajutati si pe mine putin
As vrea eleronul de pe luneta al colegului BPM pus pe masina mea...pe una dintre cele 2 poze.
Imi cer scuze colegului balacipaul ca folosesc pozele, sper sa nu se supereUrcarea e grea...dar panorama e fantastica!
Comment
-
Salut . Vreau si eu niste idei pentru logan..un body kit , jante pe 16 :-? si ce se mai poate face din fata ceva frumos
Multumesc.
Comment
Comment