Un bad boy,fara sigla si nr mutat pe marginea bari...se poate?
Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
Daca are cineva timp..sa faca jantele rosu inchis!!! iar emblema din fata in culoarea masinii...multumesc !!!
se pot face si cu alte culori jantele ca bonus !!Attached Files__________________
sigpic
Comment
-
Originally posted by bogdandochita View Postun vt va rog!nu ne ajuta nimeni?
Baietii care ar trebui sa te ajute o fac din placere, nu au nici un fel de obligatie. Poarta-te corespunzatgor, te rog
Comment
-
pentru bogdandochita..lupe in far...o sa revin si cu un bonus...inca n-am terminat vt-ulAttached FilessigpicLogan-Club-Ploiesti
Comment
-
imi cer scuze pentru dublu post...am terminat si bonusul pentru @bogdan..si jantele pentru @kolaka...
sper sa va placa..sigpicLogan-Club-Ploiesti
Comment
-
bidepa, pune te rog janta de mai jos pe un ph1 argintiu vazut din lateral.
Multumesc.Attached Files
Comment
-
am incercat ceva...am folosit poza cu masina unui coleg..sper sa nu se supere...si data viitoare te rog sa pui tu poza cu o masina...facem de placere...dar stii vorba aia..da-mi material ca sa lucrez....in fine...nu o lua in nume de rauAttached FilessigpicLogan-Club-Ploiesti
Comment
-
Originally posted by bidepa View Post...facem de placere...dar stii vorba aia..da-mi material ca sa lucrez....in fine...nu o lua in nume de rauAttached Files
Comment
-
Salutare baieti!
Vreau si eu sa ma ajutati cu un VT pentru un amic.
Vreau ca, culoarea jantelor de pe Mitsubishi sa fie pe jantele Opel-ului Bertone
Va multumesc!Attached FilesLast edited by Christnacht; 6 October 2013, 08:43.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
Comment