vreau si eu va rog schimbata culoarea farurilor din interior din negru in alb,sa vina in completare cu capota,vopsit portbagajul negru si difuzorul din spoilar. multumesc anticipat!
Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
Nu stiu la ce te referi cu centratul....acelea sunt niste prelungiri aplicate peste spoiler,unite apoi cu acesta.Difuzorul e integrat in prelungire,nu e separat aplicat.De aceia am rugat un coleg sa imi faca o modificare virtuala,nu vreau sa le vopsesc direct si dupa daca nu imi place sa le vopsesc iar!
Comment
-
salut baieti..am incercat un badboy look pe noul logan...mie mi se pare ok...voi ce ziceti?Attached FilessigpicLogan-Club-Ploiesti
Comment
-
vreau si eu va rog schimbata culoarea farurilor din interior din negru in alb,sa vina in completare cu capota,vopsit portbagajul negru si difuzorul din spoilar. multumesc anticipat!Last edited by ionut_nut; 10 October 2013, 10:26.
Comment
-
salut.
cele 2 masini au aceleasi capace puse pe jante de tabla.
care varianta vi se pare mai faina dpdv aspect? dar comparativ?Attached FilesLast edited by balooo; 24 October 2013, 09:58.sigpic
Comment
-
va salut
exista un servici in zona Buzau care se ocupa cu vopsitorie tuning?
ma refer la o capota cu un desen pe ea( mi-am pus un autocolant si putin putin incepe sa se strice, cu toate ca l-am cumparat special pt capota si l-am montat la un service specializat) daca nu stiti unul aprope e bine si unul din Bucuresti.
va multumesc!
Comment
-
Buna baieti as dorii si eu daca se poate a se pune niste lupe dinacelea simple nu de streetstorm si un bad boy daca se poate...Attached Files
Comment
-
-
Salut baieti, as dori si eu ceva culori la jante care sa mearga cu culoarea masinii, m-ar interesa in mod special un portocaliu sau un verde dar nu vreau visiniu sau negru. Va multumesc!Attached Files
Comment
-
parca a mai fost ceruta modificarea culorilor la jante cu ceva pagini in urma
e o culoare dificila si eu am tot cautat nunate de culori...alb,negru...mer cel mai bine...deja averde,portocaliu sar in evidenta )
Ps :la pag 164 a mai fost ceruta )
Last edited by razvan_boss; 4 November 2013, 13:14.
Comment
Comment