as vrea sa vad cum s-ar vedea cupola negru lucios sau negru mat
Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
-
un logan de pe aici care are "dosul" prea incarcatLogan by Renault Pure Blood
Nothing beats Low Cost
Comment
-
nu am uitat prietene dar nu puteam sa urc poze...
asa e bine?Attached FilesI My Honda !
Comment
-
eu sunt cel cu loganul rosu B 83 RMJ. care e problema? avem mesagerie privata, id de mess pe pagina de profil, poti lasa mesaj pe pagina de profil. asa ca cred ca putem discuta aici, sau sunt secrete de stat?Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
salutare o mik rugaminte imi puteti modifica si mie bara spate , ma intereseaza k numarul sa fie scos afara de pe mijloc sa fie umpluta gaura aceea , adik toata bara la un nivel , sa fie acoperit locasul tobei semicercul acela , sa nu mai aiba carligul si gaura deci sa fie o bara uniforma si plina toata rotunda fara nici o taietura si numarul sa fie pus pe coltzul din dreapta si potrbagajul clean fara sigle si buton de deschidere .De pe pagina aceasta puteti sa luati niste poze cu spatele ptr ca nu ma lasa sa atasez 2 poze mersi mult
Last edited by unzomby; 20 April 2009, 23:05.
Comment
-
sal nu ma pricep nici eu foarte bine dar am avut un prieten la care sa intamplat ceva asemantor la un mercedes si cand sa dus la servis bine inteles la fel iau schimbat o gramada de chesti si pana la urma era de la discu de frana care se deformase un pic si de asta ii intra si abs incearca sa verifici. sal
Comment
-
unzomby: Fara nici o taietura insemnand uniforma, fara "denivelari"? (adica stearsa dunga aia de pe mijlocul barii)
LE: Am facut si eu in graba de plictiseala restul chestiilor. Astept sa aud daca am inteles bine si sa continuu, daca nu, s-o ia cei mai priceputi mai departe
PS: Era mult mai bine daca era curata masinaAttached FilesLast edited by ReBe; 21 April 2009, 13:32.Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
Dupa telefoane date de plictiseala si alte alea, am zis sa incerc si eu s-o dau cu bata in balta. Si, evident, am reusit! (s-o dau cu bata in balta, nu sa fac o photoshopeala reusita)Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
Comment