If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mihai uite alte poze La una am deja eleronul pe capota- poate merge scos si inlocuit . O alta rugaminte: ai putea sa pui si plasa la una din poze in locul grilei cu dacia?
Ceva , orice,ca si cu mar fi masina voastra As vrea sa-mi fac si eu o idee de cum ar arata intr-o combinatie cu negru sau ce culori considerati ca se potrivesc
O idee era binevenita iamagi imediat ma apuc si de a ta.
Oi OI. Ce bine da. Mersi mult mihai, raman dator vandut.
Uite si pentru grila:
PS: pe tine ar trebui as te numim Photohop Meister sau Tunator Digital )
AI putea pe poza cu eleronul acela pus si capota originala sa ii dai la capota si un negru lucios? Sa imi fac o idee. Si desigur in rest ai mana libera (cum ti se pare tie ca da mai bine).
Ar trebui sa mi se spuna Maestru photoshop (glumeam)
Arata super cu plasa,in rest nu am ce sa ii mai fac,ar fi prea incarcata.
Folosesc photoshop cs2 am si cs3 dar tot la fel mi se pare.
Nu stiu daca e destul de lucios negru asta
Ar arata bine cu portbagajul clean si fara sa fie negru
Cu placere
O sa revin mai pe seara sau maine,daca mai aveti masini le postati si ma ocup de ele,daca nu se ocupa alti loganist,ca parca am preluat eu topicul
Ceilalti nu mai postati? ca am vazut multa lume priceputa la VT.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment