Salut, te rog inca o data pune si jantele astea pe masina(sa fie pe 15),nu sunt hotarant care arata mai bine pe masina.Multumesc
Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
Eu daca as avea bani le-as lua pe toate si le-as schimba la lunasigpic
!
Comment
-
Va rog !
Cand postati poze cu jantele pe care le vreti, puneti poza cu jantele puse pe o masina. Astfel va arata mai real si mai frumos , nu ca mai sus, nu vorbesc de maestria lui VDMIHAI , vorbesc de cum se vad jantele. Deci va rog...putina intelegere.I My Honda !
Comment
-
offtopic:regal cel mai bine mergi la un magazin care le are pe toate..si pui cate una pe fiecare roata) asa vezi cel mai sigur.
ontopic:are dreptate stefi.degeaba le face mihai de zici ca de acolo or fost luate ca tot nu arata asa real.daca le ia pozate direct pe o masina e mai tru`
Comment
-
ma ajutati si pe mine cu 2 chestiuni?
pe poza asta daca se poate...tot ce e intre faruri si banda neagra(care-i cam gri de fapt) de sub faruri facute negru mat,numai v`ul ala dintre faruri negru mat si o varianta cum are NZN`u dar cu negru mat si pe bara asta.mersi multAttached Files
Comment
-
Salutare baieti.
Vin si eu cu o rugaminte: imi puneti si mie va rog pe logan o bara de MCV? As dori o poza cu bara vopsita la fel cum e cea de berlina de pe masina, o poza cu grila lasata neagra si una cu plasa in loc de grila, dar bara sa aiba negrul acela de la mijloc ca bara mea de berlina
Primele 2 poze - masina mea, urmatoarele sunt sa puteti sa luati de acolo ce va trebuie
Multumesc
Comment
-
as dori si eu 2 editari
din poza simpla vreau o data sa fie vopsita partea aia de jos ceva in genu cum e in a 2-a poza fara portiunea incadrata in rosu, iar in a 2-a cu tot cu partea incadrata in rosu....ms
Comment
-
Chiar sunt foarte curios ce o sa ii puteti faceAttached Files
Comment
-
salut!
chiar daca nu este un logan va rog sa ma ajutati si pe mine cu un "tiuning".
1. bara si grila alba
2. daca nu e prea mult 1. , bandourile de pe bara sa ramana negre.
multumesc anticipat.Attached Filesvom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !
Comment
-
-
Salut la toata lumea
Silviu_MM nu am poza cu NZN te rog sa pui una sa nu caut eu
iamagi sper sa iti placa,singura chestie este ca nu am facut aceeasi nuanta de alb dar nu te superi tu
vodka spune ce culoare vrei si se rezolva.
ynp_46 baga si tu o idee ceva
Domnu' mester e bine asa?(nu-i problema ca nu e Golan)sigpic
!
Comment
Comment