Multumesc Mihai.
Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
Pentru GGi78 poza cu masinuta lui (pacat ca nu am gasit acelasi tip de "faruri" stanga-dreapta)Attached Files
Comment
-
De acum inainte o sa fiu si eu activ pe threadul acesta
Post moderat...atentie la scriere.Last edited by valeriuciprian; 13 November 2009, 18:40.fara linkuri externe in semnatura
Comment
-
adimrv uite ceva de la mine
ps:moderator de ce mai exista functia bold daca nu o pot folosii ....Attached Filesfara linkuri externe in semnatura
Comment
-
florinneny am facut si eu cevaAttached Filesfara linkuri externe in semnatura
Comment
-
o parere umila, la ultima poza, daca ai prelungit pragul, fa la fel si cu barile, sa existe o armonie intre eleLife is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
-
Salutare baieti. Am si eu o mare rugaminte la cineva care se pricepe la photosop sau la 3d. Am pus mana pe o bara spate de logan PH2 si vreau sa o montez pe al meu logan PH1. As vrea sa profit de ocazie ca bara este inca nevopsita in culoarea masinii mele pentru a aduce o mica modificare. Am atasat cateva poze care ar putea fi modificate. As vrea daca se poate o prelungire subtila a barei, sa zicem maxim 5 cm, doar cat sa incadreze iesirea de la toba. Nu vreau o prelungire prea mare pentru ca inca nu am praguri si bara fata modificata si ar arata nasol. Va rog foare mult daca ma puteti ajuta cu o idee, orice modificare este binevenita, va las mana libera. Va multumesc mult, si dau o beresigpicLogan 1.4 Dynamic Blue
Comment
-
am uitat sa pun si o poza cu masina mea ca sa va faceti o idee pe ce culoare va veni si cumAttached FilessigpicLogan 1.4 Dynamic Blue
Comment
-
am incercat eu ceva ,in plus portbagajul clean,suspensii sport,jante...Attached Files
Comment
-
multumesc dany, arata super. ma incanta la maxim ca e totul intr-o culoare si nici jantele alea nu arata rau . Pentru ideea pe care am descris-o eu original cred k ca se poate lucra mult mai simplu pe poza cu loganul ph2 albatru pentru ca este la rezolutie mare si are si calitate impecabila.sigpicLogan 1.4 Dynamic Blue
Comment
-
dau o bere (prin posta)daca puteti sa imi faceti si mie un bot pt ligheanul meu cu ajutorul celorlalte poze,atasand kitul tuning dacia cu grila si ochelari dar anuland pe bara jos intreruperea plus jentile acelea...pls mult vreau sa vad cam cum arata inainte de a ma apuca....
Comment
-
primele mele 2 poze facute in photoshop....ce zic expertii?sigpicLogan 1.4 Dynamic Blue
Comment
-
stresu la prima poza,la praguri nu trebuia sa selectezi si partea aia din spate(cum bagi cricul) hai k pun si o poza sa vezi... In rest e ok....si inca un sfat...ai in bara din stanga optiunea Brush-Blur Tool ! e bine sa dai pe margini pt o mica retusare,pe la geamuri dupa ce le-ai facut negre,pe la praguri.....etc SUCCES !!
Nu sunt expert dar cat stiu fac si spunAttached Files
Comment
Comment