da, stiam ca acolo am gresit dar am uitat sa modific si asa a iesit varianta finala. merci
Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
salut..o rugaminte am....vopseste-mi si mie capota si bara in culoarea masini si lasi doar v-ul negru mat,lungeste bara la partea de jos la nivel cu numarul si pune-i si celalalt set proiectoare.....multumesc anticipat...Bafta..tineti-o tot asa ...Attached FilesLast edited by matheo66c; 25 November 2009, 00:24.sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Originally posted by liculicu View PostAttached FilessigpicLogan 1.4 Dynamic Blue
Comment
-
si inca 2 tentative....ceva extra.... ce zici?Attached FilessigpicLogan 1.4 Dynamic Blue
Comment
-
arata foarte bine insa as fi vrut sa vat cum ii sta cu jantele mele vopsite alb ca as vrea sa le vopsesc daca nu reusesc sa le vand
Comment
-
atunci vezi asaAttached FilessigpicLogan 1.4 Dynamic Blue
Comment
-
da exact cum ma gandeam.....arata cam naspa
multumesc STRESULE
Comment
-
liculicu...esti nebun fra? in paranteza : de la ReBe la fel, esti nebun...
arata superextranemaipomenit
acum serios, asa vopsite alb cele de pe masina arata monstruos de nice, serios, arata un pic mai bine ( desi sunt 2 stiluri de tuning diferite ) decat a lui dsign, asa cu ele albeLife is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
in primul rand sa iti raspund la intrebare- Da sunt nebun
parca daca ma uit de mai multe ori si ma mai gandesc nu arata rau, acum cine stie oricum am de gand sa le vopsesc iarna asta daca tot le-am demontat si cine stie poate totusi le fac albe.
asta daca nu le vand
Comment
Comment