parca am avut o presimtire ca asa o sa zici...o sa revin cu una mai clara...multam
Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
-
As dori si eu va rog la masina asta (nu e a mea, dar vreau sa vad cum vine) sa ii vopsiti stalpul din fata in negru(cel dintre parbriz si geam),dar sa aiba o continuitate cu geamul daca e.Eventual ii faceti si geamurile fumurii.Sunt curios cum vine.Multumesc anticipat.Va salut.Attached Filessigpic
Comment
-
am revenit cu o poza clara..( sper )...deci vreau bara vopsita in culoarea masini si lasat V-ul negru...multam anticipat...Attached Filessigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
adica asa ceva?Attached FilessigpicLogan 1.4 Dynamic Blue
Comment
-
Comment
-
Originally posted by Pacco View PostAs dori si eu va rog la masina asta (nu e a mea, dar vreau sa vad cum vine) sa ii vopsiti stalpul din fata in negru(cel dintre parbriz si geam),dar sa aiba o continuitate cu geamul daca e.Eventual ii faceti si geamurile fumurii.Sunt curios cum vine.Multumesc anticipat.Va salut.
La Oltcit mergefara linkuri externe in semnatura
Comment
-
Originally posted by Pacco View PostAs dori daca se poate la poza cu Logan-ul alb sa se continue si cu parbrizul,pentru ca se vede urat asa.Oarecum sa se vada un singur geam pe toata masina.Asta vreau sa iasa...Multumesc pentru poza stresule.sigpicLogan 1.4 Dynamic Blue
Comment
-
-
ce ziceti ? .
Comment
-
@dany_6900..multam omule...buna treaba..mi-am facut idee...sper sa iasa super dupa vopsire...bafta...sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
Comment