Masinile voastre preparate de noi !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Deocamdata varianta din spate.
    Acum o sa ma duc sa dorm.
    Sper sa fie bine
    Attached Files
    sigpic
    !

Comment

• Scuzati de offtopic, ce de Evo Corse pe pagina anterioara, or' sa ajunga mai comune decat jantele de tabla.

Ontopic: vreau sa vad cum arata masina mea cu jante dintr-astea, tot pe 15" sa fie.
      Attached Files
      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• stiu ca nu face obiectul discutiei dar de unde gasesc si eu stiker ca pe loganul din poza

ms
        Attached Files

Comment

• uite..ce mi-a iesit mie... sper sa te ajute putin.. trebuie sa fie si jantele intr-o pozitie in care sa se potriveasca mai bine pe masina.. cum e in poza in care este doar roata de spate
          Attached Files
          Last edited by andr3w; 31 December 2009, 16:51. Reason: nu s-a incarcat o poza:D

Comment

• ioo_florin_el inceara pe stikere.ro ...iei legatura cu baiatul care face..ii arati modelul si....

Comment

• Poze proaspete

LA MULTI ANI TUTUROR
              Attached Files
              sigpic
              !

Comment

• Va multumesc frumos pentru virtual, cat de nasol arata cu ele, tot la alea de tabla raman ca la raliuri au decat jantele de fabrica sau speedline sau mai stiu eu ce, imi iau decat gume ca jante n-are rost. La Multi Ani!!!

Comment

• Pozele nu sunt foarte bine facute pentru ati lasa o impresie si pt a intelege fiecare detaliu este nevoie sa intelegi ceva ceea ce in unele poze nu se intelege nimic! asta este doar parerea mea!
                  Super Oferta ,Capota Logan Carbon 3D (Texturat) La numai 130 Ron!!

Comment

• sunt de acord cu B-63-XKN . pozele nu sunt modificate foarte bine, si chiar daca ar fi bine modificate..cel mai sigur esti cand le vezi puse pe masina

Comment

• Sal

Am facut si eu acest logan jantele putin modificate si cateva modificari ale caroseriei care zic eu ca da bine. NU spun ca este bine editata dar macar se intelege ceva si este aproape de realitate pt ati lasa cat de cat o impresie.Eu zic ca Loganu Van este reusit mai putin roata fata pe care am cam gresito si "bad boy Look" care daca va uitati atenti se cam vede dar in mare iti poate lasa o idee putin dar arata bine ,parerea mea.
                      Attached Files
                      Last edited by B-63-XKN; 31 December 2009, 20:24.

Comment

• gata, mi-am facut o impresie. Multumesc si La Multi Ani!

Comment

• Originally posted by B-63-XKN View Post
                          Pozele nu sunt foarte bine facute pentru ati lasa o impresie si pt a intelege fiecare detaliu este nevoie sa intelegi ceva ceea ce in unele poze nu se intelege nimic! asta este doar parerea mea!
                          Nu ai cum sa le faci bine cand jantele sunt pozate pe jos.Dar te astept sa modifici si tu poza
                          Originally posted by andr3w View Post
                          sunt de acord cu B-63-XKN . pozele nu sunt modificate foarte bine, si chiar daca ar fi bine modificate..cel mai sigur esti cand le vezi puse pe masina
                          Adevarat.

Trebuie mai mult de 10 min pt a edita

Si vrei sa zici ca arata mai bine cum ai facut tu cu jantele
                          Last edited by vdmihai; 31 December 2009, 21:48. Reason: Automerged Doublepost
                          sigpic
                          !

Comment

• @B-63-XKN: apreciez efortul tau, sunt idei bune, dar nu pe masina mea. Incearca sa te uiti pe goagal' dupa Loganurile de competitie, alea au manere, nu au bad-boy si arata bestial dupa parerea mea iar triunghiul ala mie imi place cum arata. Legat de grila, eu sunt mai vechi asa, cand o sa am nevoie de o aerisire mai buna voi taia grila superioara iar pe cea inferioara o voi mari, totul cu plasa.

Legat de jante baieti, mi-am facut o idee cat de cat, stiu ca normal au ET 24 si 7j deci nu ar fi asa bagate in interior, ramane de vazut, nici nu sunt sigur daca gaura centrala este mai mare sau nu decat cea originala (nu vreau sa umblu dupa inele de centrare) oricum ii voi pune de inceput gume pe 15" dar cu un talon mai mic pe jantele astea (sunt Loganuri de competitie care alearga cu jante de tabla), pentru mine cele de aliaj erau ca o gura de aer pentru frane atata tot, cel putin pe Logan. De jantele de tabla sunt foarte multumit, se indreapta usor, nu am mila de ele, sunt simpatice, urasc capacele si chiar nu plang dupa un set de jante din aliaj.

Comment

• Originally posted by vdmihai View Post
                              Nu ai cum sa le faci bine cand jantele sunt pozate pe jos.Dar te astept sa modifici si tu poza
                              De ce spui ca nu ai cum? Nu ai tu cum, sau afirmi ca nu e posibil? Photoshopul lucreaza extraordinar cu perspective, daca stii sa le folosesti. O sa fac si eu VT-ul pentru a vedea daca "se poate".
                              Numai de bine!
                              sigpic

Comment

• aleXsped io am facut loganul cum l-as vedea eu + jantele nu sunt bine asezate jantele oricum va astept si la mine daca vret sa va fac ideile;)
                                si vdmihai trebuie sa lurezi la efecte si la culori ;) trebuie sa te gandesti ca ai si umbre nu trebuie sa arunci o culoare pe masina cum tia s-a cerut, asta daca nu le faci superficial ,eu de exemplu ma chinui sa nule fac superficial chiar daca fac in VT de 1 luna. Unele lucrari sunt frumoase dar lucreaza ca sa fie toate frumoase! Multumesc!
                                Last edited by B-63-XKN; 1 January 2010, 17:55.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google