vdmihai nu ziceam ca arata mult mai bine cum am facut eu. chiar deloc. ma refeream ca cea mai buna impresie o faci cand le vezi puse pe masina.. live - k sa zic asa.
Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
roata si de la minesigpic
Comment
-
Bvo am obs ca ai decupat intre spite ;) frumos ! mai aduceti poze cu masinile voastre .Attached FilesSuper Oferta ,Capota Logan Carbon 3D (Texturat) La numai 130 Ron!!
Comment
-
Va multumesc pentru virtual, jantele vad ca sunt prea clasice pentru linia masinii.
@B-63-XKN: foarte frumos Prestige-ul, nu i-as face modificari in plus fata de cum l-ai facut in poza, poate doar niste lupe in faruri.
Comment
-
Merge si o suspensie daca ii faci modificarile propuse de tine
Comment
-
...
Poza e prafmie nu-mi merge sa dau copy paste in photoshop asa ca am facut in paint jantele...si grila o sa fac poza cum trebuie...Attached FilesLast edited by B-63-XKN; 2 January 2010, 17:33.Super Oferta ,Capota Logan Carbon 3D (Texturat) La numai 130 Ron!!
Comment
-
astai poza facuta calumeaAttached FilesSuper Oferta ,Capota Logan Carbon 3D (Texturat) La numai 130 Ron!!
Comment
-
Salut....pune-mi te rog cele doua modele de jante pe logan...si sa le vopsesti spitele albe la cele arginti ..numai bine...baftasigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
Comment