Masinile voastre preparate de noi !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eu le-am luat dupa alta masina......de fapt aceasi masina
    daca nu iti place editeazo tu mai bine....
    salut

Comment

• Stai calm Mikelangelo,dungile alea se pot desena pur si simplu,nu trebuie sa le iei de undeva.
      matheo66c cam greu cu jantele,sper sa iti placa.
      Attached Files
      Last edited by andy_x3m; 19 January 2010, 13:05.
      sigpic
      !

Comment

• E adevarat, nici dungile nici jante nu arata ok. La dungi tine cont de linia aia care tre sa vina in dreptul usilor si va iesi Ok.
        sigpic

Comment

• iti multumesc,daca mai am vreo idee nu am sa ezit sa iti cer ajutorul...au iesit bine pozele mersi...

Comment

• ok;)......multumesc pentru sfaturi

Comment

• Multumesc Mihai ( la patrat )...stima pentru ce faceti voi.....a iesit frumos..acum...sa vedem cum le aduc in tara
              sigpic
              "BRABUS" STYLE

Comment

• ms.....bafta cu jantele
                si daca mai ai ceva de facut...nu ezita sa ne anunti
                salut

Comment

• andy_x3m nu sunt aici sa agit spiritele doar sa critic putin mai la sange pentru ca nu tot ce zboara se mananca.

Sigur a vazut omu ca este stramba dunga aia, sigur a mai folosito si in alte vt, sigur ca eu am spus mai la deal ca este inestetica, sigur a sarit cineva sa ia apararea inainte sa analizeze situatia vazuta din exterior, cand zic exterior ma gandesc la omu care vine de pe google dupa exemple de vt mai modeste, in concluzie a fost cam overkill reactia voastra.

Sa exemplific eu cum se face ar trebui sa ma apuc acum sa fac un tutorial numai pt a corecta notiuni de baza in orice fel de tuning/manipulare sau mai stiu eu cum vreti sa ii ziceti, asa ca nu mai sariti ca nu ajut, poate nu ati vazut ca i-am indicat omului exact de unde poate lua dungi care se potriveau perfect pe ce avea de facut, nu am timp acum sa fac exemplificari (am sesiune) "si ce nu te omoara te face mai puternic".
                  Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

• Te rog sa faci tutoriale, dar AICI. Pe topicul asta se face curatenie!
                    sigpic

Comment

• a2a lucrare a lui fimiu in photoshop ...nu e mare lucru.dar sper sa va placa
                      Attached Files
                      http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Frumos... sa inteleg ca-i pregatesti pustiului o surpriza ?...

Comment

• angel eyes

salut as dorii si eu sa vad cum se vede cu niste angel eyes-uri pe masina asta iar farurile sa fie cele fumurii pe interior
                          Attached Files
                          Last edited by Ady-bac; 20 January 2010, 13:36. Reason: uituc

Comment

• Attached Files
                            Last edited by Mishu; 20 January 2010, 14:34. Reason: uitasem poza

Comment

• marfa rau
                              mersi frumos mihai
                              Last edited by Ady-bac; 20 January 2010, 19:54. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Domnule BAC, scuza-mi indiscretia, dar chiar nu ai vazut pana acum un logan rosu cu faruri angel eyes? De ce trebuia un VT?!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google