Vrea omu sa vada pe masina lui cum se vad .Mihai,ultima poza cu masina mea , fa-le te rog frumos jantele mai mari in diametru...gen R 17"...multam.
Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
-
-
sper sa nu se supere vdmihai
ce tare la un minut distantaAttached Files
Comment
-
ee....la amandoi...care era on..si avea timp...sar,na pentru promtitudine.......deja ma uit la poze si ma "imbolnavesc" ))))..Provocare....dungile de cupa..se pot pune in poza asta..pe capota motor si plafon ???sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Comment
-
-
Originally posted by andy_x3m View PostDomnule BAC, scuza-mi indiscretia, dar chiar nu ai vazut pana acum un logan rosu cu faruri angel eyes? De ce trebuia un VT?!
Domnule andy_x3m spre mirarea dumneavoastra chiar nu am vazut nici un logan rosu cu faruri angel eyes ca al meu: B-06-BAC ,rosu passion,bara fata modificata asa .......................,si chiar daca as fii vazut care este problema dumitale ? Poate am vrut sa mai vad odata .
Comment
-
-
vic-ul
cine poate sa o faca rosul matt sa fie toata masinaAttached Filessigpicyahoo messanger :goody7ronaldo
Comment
-
te-ai riscat, Victore....Ce, nu ai mai vazut rosu mat toata masina???????????
Una peste alta, unii dintre noi vin cu cate o rugaminte de VT, altii le indeplinesc, daca se pricep si reusesc.Haide sa nu mai facem mistouri ieftine de dragul de a face posturi.
Daca ai de gand sa te iei aiurea de oameni eu zic ca nu e in interesul nimanui. Merci!Last edited by andy_x3m; 21 January 2010, 15:55.
Comment
-
Originally posted by victor View Postcine poate sa o faca rosul matt sa fie toata masina
Sper ca a iesit bineAttached Filessigpic
!
Comment
-
Mai mult de atat...Attached Filessigpic
Comment
Comment