Masinile voastre preparate de noi !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nice!

Frumoasa vali2706
    Si daca mai ai idei sa ne spui
    Attached Files
    sigpic
    !

Comment

• Originally posted by vali2706 View Post
      multumesc pt ajutorul acordat in modificarea masinutei mele
      atasez pozele cu ele facute in realitate
      azi a fost mesterita dupa modelul de pe comp
      sper sa va placa
      a iesit frumos

Comment

• cu plasa nu se mai poarta ??? :|
        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• jock3r se pare ca asta e noua nebunie care a acaparat loganurile ) sa nu mai ai sigla in fata...sau in spate...desi sunt fanul plasei, nu inteleg de ce va place atat sa aveti portbagaj clean..oricum stie lumea ca e dacie :P sorry de offtopic
          sigpic

Comment

• uitandu-ma pe la inceputul acestui topic am gasit loganu asta si m-am gandit sa imi fac de lucru
            sper sa va placa.....si cum ii place lui Thejock3r i-am pus plasa
            numai bine
            Attached Files

Comment

Acuma se poarta modelu KYS

Comment

• Geox - portbagaj shaved si absolut tot ce e shaved este noul trend in tuning . Consideri ca cei care au Porsche Chayenne Biturbo sau ML-uri de la AMG , fara embleme fata- spate le e rusine cu masina lor ?
                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Am venit si io cu un face lift sper sa -l fi reusit.
                  Attached Files
                  Super Oferta ,Capota Logan Carbon 3D (Texturat) La numai 130 Ron!!

Comment

Hopa ce discutie am iscat. A fost o idee pe moment,m-am gandit ca ar arata bine.

Acum o alta idee.
                    Attached Files
                    Last edited by vdmihai; 30 January 2010, 16:30.
                    sigpic
                    !

Comment

• @vdmihai da ideea este super,ma tot gandeam la asta,prima bara am avut-o cu plasa in locul grilei si la bara de mcv ma tot gandeam cum ar arata cu grila fara sigla.Multumesc mihai pt poza acuma ca am imaginea in fata mai ramane doar sarcina grea de a modifica grila ca plasa am rezolvat-o imediat dar acuma nu prea stiu cum o sa o rezolv

Comment

• jock3r nu era vorba de rusinea fata de marca masinii..desi nuu poti sa negi ca sunt multi care scot siglele pentru ca sunt cocalari si le e rusine ca au dacie si sufera de bmw...intrebarea nu era de ce se practica ci de ce a prins asa mult pe logan tinand cont ca totusi nu e porsche si vad ca multi zic ca nici cromu de pe bara nu da bine pe logan...poate m-am exprimat gresit
                        sigpic

Comment

• Nu cred ca isi scot siglele ca sufera de bmw...parca nu cunoaste lumea loganu.
                          Loganul cu spatele clean arata mult mai bine,iar cu plasa la grila la fel.Parerea mea.
                          Attached Files
                          Last edited by vdmihai; 30 January 2010, 21:42.
                          sigpic
                          !

Comment

• nu ma intelege gresit,si mie-mi plac da doar asa cu un kit mai agresiv...sa ai bari stock si portbagaj clean parca nu prea se pupa...grila cu plasa schimba mult aspectul.. parerea mea
                            sigpic

Comment

• baietii vin eu cu inca o rugaminte la voi.am tot pus poze pe aici..cu fata,cu spatele..mai pun daca vreti.nu va bateti joc un pic de masina mea?sa vad ce idei aveti voi...
                              mersi
                              http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

• vrem poze

Nu mai cita postul anterior...se intelege ca lui ii raspunzi.
                                Last edited by valeriuciprian; 30 January 2010, 23:55.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google