Masinile voastre preparate de noi !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mikelangelo eu zic sa incerci sa le propui asta..)k ei saracii nu prea au idei de interior..:P

Comment

• Imi plac pozele 1 si 5. La 1 ce dimensiuni au rotile pe spate ? si la 5 bara aia din fata se cam prelinge, incearca sa nu mai scoti numerele, si vezi daca poti face ceva ingenios cu ele. Ps. imi plac angel-eyes pe ph2 asa cum ai mai facut. Succes.
      Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

• mishule, pick up-ul ala verde e perfect pentru modelu ala de la americani electric...daca s-ar uita si astia pe forum ar iesi niste masini smechere rau
        sigpic

Comment

• Originally posted by Mikelangelo View Post
          Imi plac pozele 1 si 5. La 1 ce dimensiuni au rotile pe spate ? si la 5 bara aia din fata se cam prelinge, incearca sa nu mai scoti numerele, si vezi daca poti face ceva ingenios cu ele. Ps. imi plac angel-eyes pe ph2 asa cum ai mai facut. Succes.
          merci!
          la bara de la poza 5....sunt si eu amator...nu sunt profesionist
          si nu stiu ce dimensiuni au jantele la poza 1
          merci inca o data

Comment

• Care ma ajuta si pe mine? Vreau si eu portabaj clean in negru mat si unde e scorbura sau nu stiu cum sa ii zic portiunea aia unde e numaru la fel negru mat...si plafonu de altfel negru mat...multumesc
            Attached Files

Comment

• mai vreau si eu o poza daca nu cer prea mult

as vrea jantele alb lucios si folie geamuri

ms mult

Urca poza aici sa stie lumea ce sa faca. Merci!
              Attached Files
              Last edited by andy_x3m; 10 February 2010, 01:05.
              http://www.loganclub.ro/forum/masinu...e-t742p11.html

Comment

• Stai cumva in Rahova?
                Attached Files

Comment

• poza

uite am facut cv am pus folie mai deschisa pe fata.
                  Attached Files
                  Super Oferta ,Capota Logan Carbon 3D (Texturat) La numai 130 Ron!!

Comment

• Ms pentru vt ...nu nu stau in rahova chiar coltu opus) spre autostrada soarelui

Comment

• modificari

si la mine te rog o modificare super.
                      Attached Files
                      lipsa text

Comment

• Misto! astept si eu pozele, poate imi dai si idei. Multam fain!
                        lipsa text

Comment

• Cine stie ce idei nu-s dar e mai curata, poate te mai conformezi cu unele chestii.
                          Attached Files

Comment

• am incercat si eu ceva....sper sa iti placa...nu prea mia iesit la capota da asta e
                            Attached Files

Comment

• Eu am dat cu jula la capota prin vecini ca era prea mare bataia de cap sa scot buza, cateodata e mai bine sa o iei de la 0 decat sa faci clona si chiar ti a iesit bine mai puteai lucra la ea cu instrumentul patch tool si cateva ajustaje cu, clona si iesea brici. Vezi ca tre sa te gandesti si putin la utilitate, stopuri desaturate nu are cum sa-si faca omu, dar poate sa le inegreasca, deci putina culoare mergea acolo (eu nu incurajes practica asta de inegrire). Eu de ex am pus faruri de ph2 cu capota si bandoul din fata, sunt realizabile dpdv tehnic/practic mai ales ca vad ca ii place ph2 ca i-a sutit bara.
                              MishuRS ia da-ti te rog cu parerea de interiorul ala? tu ce ai fi facut ? asa vrea sa vad daca ai timp.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google