If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
vreau si eu daca se poate pe poza cu masina vyp sa puneti masca din poza alaturata
si a doua lucrare pe masca din poza vyp sa puneti sigla loganclub sibiu in locul la sigla dacia, in forma care are locul acela din masca
mersi
Salut.
V-as ruga sa ma ajutati cu 3 modificari.
1.) Bara fata/spate in culoarea caroseriei
2.) Bandou lateral si maner usi in culoarea caroseriei
3.) Vopsit integral in culoarea caroseriei.
Nu e foarte urgent.
Multumesc anticipat!
Pentru DaniD ! apropo nu o iesit cum as fii vrut eu ! dar nu ii asa usor sa lucrezi pe pozele originale ale tale avand in vedere ca is foarte multe umbre !
Vezi ca ti-am facut si un vt ! Ti-am pus niste jante si folie !
nu prea am avut timp dar m-am ocupat si am incercat ceva la masini:
-la loganul albastru:am incercat sa ii pun masca acea dar nu se potrivea deloc,si am incercat sa fac ceva la grila,sper sa iti placa!
-la cel gri nu e prea buna poza pt ai pune body kit....asa ca i-am pus niste jante doar,nu am avut timp sa le pun pe toate care le-ai vrut!
Va felicit pentru acest threat si pentru ideea geniala.Ma interesa sa vad cum arata un logan portocaliu.Nu prea am vazut si pe alte masini chiar da bine culoarea aceasta
uitandu-ma m-am gandit sa arat si eu cum ar arata un ph2 lateral portocaliu
ala albastru se vrea un neonsper sa va placa!
nu prea am avut timp dar m-am ocupat si am incercat ceva la masini:
-la loganul albastru:am incercat sa ii pun masca acea dar nu se potrivea deloc,si am incercat sa fac ceva la grila,sper sa iti placa!
-la cel gri nu e prea buna poza pt ai pune body kit....asa ca i-am pus niste jante doar,nu am avut timp sa le pun pe toate care le-ai vrut!
enjoy!
pozele cu loganul albastru ph2 sunr reale sau modificare pe calculator?. la lipsa emblemei ma refer.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment