Vreau si eu sa am vopsita partea de jos a barilor (ca si cum ar fi de fabrica, fara grila!). In fata sa iei culoare de pe capota iar in spate (fiind mai intunecata putin) sa faci galbenul o idee mai inchis, cam cum e portbagajul. Difuzorul sa fie negru. Nu vreau barile galben complet, mersi.
Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
Mersi frumos, mi-am facut o idee, fara grila ma refeream cu tot cu calandru, doar partea de jos galbena dar e ok si asa, arata super.
Comment
-
Un clean la portbagaj si bara spate.
DSCN0237.jpgI HAVE A !sigpic
fara linkuri externe in semnatura
Comment
-
salutare. as vrea si eu,plasa in loc de grila, bad boy look sau ploapele in culoarea masinii si 2 dungi negre sau ceva spre negru mat pe mijlocul masinii gen racing.:d..multumesc anticipat.sigpicLogan-Club-Ploiesti
Comment
-
Salut. As vrea si eu, cand aveti timp doua poze cu masina lui cosmin "vopsita" negru mat: una asa cum e, una clean look, ambele cu stopurile astea
PS: nu-mi sariti in cap ca nu-i masina mea dar ma intereseaza cum dau stopurile astea pe negru matAttached FilesIf everything seems under control, you`re just not going fast enough...
Comment
-
Era mai simplu sa intrebi cum dau stopurile alea pe una neagra...Attached Filessigpic
Comment
-
Comment
-
Baieti la treaba... jantele astea... talon mic la anvelopa... trantita... multumesc anticipatAttached Files
Comment
-
Originally posted by yakuzel View PostSalut,vreau si eu un VT cu eleronul de luneta Ph2 (cel cu striatii) carbon si striatiile portocalii,in plus mai vreau si defazorul bara spate de la Kitul oficial Dacia Ph 1 tot carbon si cu striatiile portocalii. Multumescsigpic
Comment
-
Comment