Aici puteti posta poze cu masinile voastre ( nu ale vecinilor/luate de pe net) pe care noi, cei care ne pricepem cat de cat la Virtual Tuning incercam sa le modificam. Se accepta doar fotografi la rezolutie mare facute ziua! Rog un moderator sa faca sticky acest thread.
Masinile voastre preparate de noi !
Collapse
X
-
avand aceeasi culoare am incercat orice varinta de combinatie si arata urat. Mai frumos asa...Clean.Attached FilesI My Honda !
Comment
-
stefi poti sa ma ajuti te rog cu ceva? poti sa imi faci in poza urmatoare, eleronul din culoarea care e acum, in alb si negru?
adica, nu stiu ce culoare sa il fac: alb sau negru.Attached Files
Comment
-
Vreau sa vopsesc spitele jentilor cu negru si sa las doar buza asa cum este. Poti sa ma ajuti? Te rog.
Comment
-
am incercat eu ceva..dar rezolutia pozei este prea mica.Attached Files
Comment
-
MA asteptam la mai mult, sincer. E o culoare frumoasa, si merge simplu asa, dar eu am vazut combinatii de mai multe culori, si asta mi-a placut cel mai mult. In plus, combinatia asta merge cel mai bine, precum husele la masina mea. Sunt vreo 2 masini la mine in Piatra care au combinatia asta.Attached FilesEu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
daca reuseste sa o faca cineva sa fie 'colorata' integral as fi foarte fericit spoilerele, bandourile si manerele exterioare, atat cat se vede in poze. multumescAttached FilesDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
-
Sper ca asta e mai buna. Eu o pun mare dar se micsoreaza. Deci toata janta neagru lucios fara buza exterioara care este delimtata de o linie. As mai vrea daca se poate capota si plafonul cu negru lucios si mat(ambele variante) cu prelungire pana jos pe spoiler, ca radulin(ultima poza). Multumesc anticipat
Comment
-
Si pozele......
Comment
-
cam asa ? O sa o fac si din fata.Attached FilesLast edited by stefiPJJ; 3 April 2009, 17:11.I My Honda !
Comment
Comment