Bull-bar şi Pe Faţă şi Pe Spate,e Oare Kich?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bull-bar şi Pe Faţă şi Pe Spate,e Oare Kich?

Mă gândesc să-mi pun bull-bar-uri pe o berlină.Ce credeţi cum ar arăta ? Are cineva şi pe faţă şi pe spate?Cam cât ar costa?

aceste bull-barr-uri iti sunt necesare cu ceva sau le vrei doar de forma? parerea mea este ca merg pe mcv, pe berlina nu au ce cauta, dar este masina ta si conteaza sa iti placa tie
    sigpic

Comment

Am cam pleznit-o de câteva ori pe drumuri proaste şi în grămezi de molozuri diverse şi mă gândesc că o mai feresc. Da şi de fiţe.

Comment

poate doar sa o protejezi ca de fite nu merge...nu e jeep
        sigpic

Comment

Super pune o sa fie extraordinara masina

Comment

are un taxi mcv la noi in cartier si are si praguri, e tun si atrage toate privirile invidiosilor!! chiar e deosebit, pragurile costa 300eur am intrebat eu la meserias.....

Comment

ca sa raspund strict la intrebarea topicului: DA, DA, DA! e kitch! vorbim de o masina de clasa mica totusi, nu de un tanc. ce sa caute bullbar pe ea? cum ar arata un 207 cu bullbar?
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

e kitch. atat am avut de spus.
                sigpic

Comment

Eu zic sa cauti pe tuningmioritic, parca era una pe acolo. Daca tie iti place... fa-o, dar ia in calcul caterinca pe care o vor face multi.
                  Numai de bine
                  sigpic

Comment

Pe Logan nu as pune nici eu,dar pe un Sandero fata ? Cu kitul ala de crossover eventual? ar fi ceva...nu?

Comment

Daaaaa e kitch ...... Nici pe Sandero nu ar merge. Ganditi-va ca e o masina mica .... de ce crede-ti ca se pun numai pe jeepuri.... Mai bine pune-ti bullbar dala cu troliu dala .......
                      sigpic

Comment

Pe Loganul berlina acele bullbar-uri nu dau bine chiar deloc.

Daca avei MCV mergeau de minune si cu niste praguri din acelea din inox.

Am vazut un MCV cu asa ceva si chiar mi-a placut cum arata numai ca MCV-ul este mai mare si merg bine pe el.

Parerea mea este sa nu pui pe berlina ca arata urat.

De banii astia mai bine pui niste jante frumoase.
                        sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

total deacord cu intrebarea: e kitch!

a aiurea... nici pe daciile ebrline nu se pun, doar mai vezi pe unii ca isi pun, dar se vede nasol. adica, mai e si crom pe langa toate si te costa si o avere si o sa arata ca un tractor cu bari de portectie.

vorba lui sdp, ia-ti altceva, jante, chiptuning, alte piese!

daca vrei sa iti aperi bara, mai degraba (pe spate) iti pui senzori de parcare.
                          sigpic

Comment

Daca ai boala pe cineva se merita sa-ti pui si nu se cheama kitch.
                            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Originally posted by Seba View Post
                              cum ar arata un 207 cu bullbar?
                              OffTopic: Dar un 106 cu bullbar?
                              OnTopic: Daaa, pune. Sigur o sa o vezi pe Tuning Mioritic.ro. Acum serios: Nu pune, ca nu o sa arate bine. Mai bine esti mai atent sa nu o mai lovesti, decat sa ii pui bullbar.
                              sigpic
                              Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google