Nu au ce cauta bull-bar-urile pe masina, nu au nici un rost si arata foarte urat.
Bull-bar şi Pe Faţă şi Pe Spate,e Oare Kich?
Collapse
X
-
-
@vitriol: tu crezi ca o teava, daca e fixata in 2 table de 1mm grosime si doua suruburi m4 e vreo placa de blindaj? bulbar-urile astea in discutie arata ca ceaiul si nici nu ofera vreo protectie. uita-te la testele euroncap sa vezi cum se indoaie un bullbar de M5 sau de ML cand loveste un pieton... bullbar adevarat era pe land roverele de safari, ala prins in prelungirea lonjeroanelor, cu gusee de fixare, nu povesti de-astea din targul de tuning ori eu sunt curios cum prinzi un bullbar veritabil pe logan fara sa faci praf tot plasticul din botul masinii, ca sa zici ca are vreun efect. parerea mea e ca e kitch, indiferent de motivul punerii pe masina.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
nene eu am nu numai fatza si spate am si laterale,pune ti si o sa fii si tu cool la mine,o singura problema doar,trebuie sa iesi din masina pe geam,nu-i asa ca ultima masina din familia ta a fost o dacie 1300 cu stegulete in spate si mileu pe bord???
Comment
-
Originally posted by vitriol View PostStai linistit ca nu am zis-o serios, am glumit doar. Stiu foarte bine despre ce vorbesti si iti dau dreptate.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
sunt sută la sută convins că e kich, da am văzut câteva şi mă gândeam că o fi vre-o şmecherie pe undeva şi nu o înţeleg eu. Oricum apreciez opiniile pertinente şi mulţumesc pentru sinceritate.
.. A da ultima mea maşină era tot o dacie da pe bord n-aveam mileu că nu aveam loc de abţibildele cu actorii din Beverly Hils
Comment
-
Poveste cu bull-bar:
B-dul Lascar Catargiu Bucuresti, acum cativa ani:
In fata Peugeot 605, dupa el Aro 10 cu bull-bar original, si mai in fata trecere de pietoni.
Pieton grabit, frana Peugeot - opreste, Frana Aro - zdrang (tare)
Trag ei pe dreapta, pentru costatare pagube:
Peugeot - 2 urme pe bara spate de la bull-bar.
Aro - bull-bar bagat in radiator, lichide pe carosabil, pagube majore.
Morala: stricaciunile au fost mai mari decat daca ar fi lovit cu bara in bara celui din fata, deoarece era un "tuning mioritic" by Aro Campulung, fixat doar in partea de jos.
A propos de fixare, de ce componente de structura se leaga celebrul bull-bar de Logan?
Comment
-
Salut.
Nu sunt chiar atat de scumpe. Se gasesc in magazinele dacia din mioveni. Doar bulbarul spate te poate proteja la o ciocnire din spate (asta este in jur de 260 lei). Cel din fata pentru MCV nu vine cu o baza solida (dar te ajuta ca protectie a radiatoarelor daca iti apare vreun caine in fata masinii), si nu stiu cat de bine ar arata pe o berlina. Pragurile laterale pentru berlina sunt in jur de 500 lei setu. Cred ca bull-barul ce o sa apara in scurt timp pt Logan camioneta s-ar putea sa se potriveasca pe berlina mai bine.Last edited by VIOREL JIJI; 25 March 2009, 12:52. Reason: Cred ca nu prea avea inteles ce am scris in ultima propozitie
Comment
-
) hai ca-i tare gluma cu abtibildurile cu beverly hills,nu ma asteptam la raspunsul asta,acum serios omule,e aiurea tare pe logan cu bull bar,se vede si in poza lui mihai gigi,pana la urma e gustul fiecaruia,dar parerea meu e ca nu merg deloc pe logan
Comment
-
Originally posted by AG 82 VYO View PostSalut.
Nu sunt chiar atat de scumpe. Se gasesc in magazinele dacia din mioveni. Doar bulbarul spate te poate proteja la o ciocnire din spate (asta este in jur de 260 lei). Cel din fata pentru MCV nu vine cu o baza solida (dar te ajuta ca protectie a radiatoarelor daca iti apare vreun caine in fata masinii), si nu stiu cat de bine ar arata pe o berlina. Pragurile laterale pentru berlina sunt in jur de 500 lei setu. Cred ca bull-barul ce o sa apara in scurt timp pt Logan camioneta s-ar putea sa se potriveasca pe berlina mai bine.
Comment
-
Originally posted by AG 82 VYO View PostSalut.
Cel din fata pentru MCV nu vine cu o baza solida ...si nu stiu cat de bine ar arata pe o berlina. .....Cred ca bull-barul ce o sa apara in scurt timp pt Logan camioneta s-ar putea sa se potriveasca pe berlina mai bine.
Iti spuneu ca le am pe toate: nici o diferenta!
Comment
-
Sal. Ai dreptate nu exista nici o diferentza intre MCV, Van si Pickup. Am auzit ca va scoate si dacia unul ce va fi montat pe camionetele logan asemanator ca cel facut de elia. Un bullbar ca al meu pus pe un logan berlina mi s-ar parea destul de mare, cred ca cu unul un pic mai subtire, cum are si a.danut i-ar sta mai bine.Attached Files
Comment
Comment