If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Parerea mea este ca "bull-bar"-ul este pentru manat vacile pe camp, asa cum ii spune si numele, sau pentru off-road extrem. Sa pun pe o berlina un bull-bar, mi se pare ca trebuie sa fiu american "red-neck".
Eu de exemplu am un pickup Logan si mi-s-ar parea aiurea sa-i pun "croame" pe el.
Asta este parerea mea, nu va suparati...
asta e parerea ta ...eu am dat peste un caine la 120 de km la ora si am bagat 3000ron in reparati de aveam bulbar bun cred ca scuteam considerabil din suma si ma bate gandul sa mi iau si eu sau sa l confectionez...
dincolo de 'aparente', este legal sa pui bullbar pe o masina care nu a fost proiectata cu asa ceva? aici ma refer bineinteles la siguranta pietonilor.
si inca ceva, pentru curiozitatea mea personala: cum trec testul sigurantei jeep-urile care chiar se vand cu bullbar?
intradevar e kitch bullbarul pe logan... dar niste praguri din aluminiu pe un MCV ar arata super. Pe site-ul de la cromtuning am vazut niste praguri frumoase de ex: cod produs : ELG002. :P
asta e parerea ta ...eu am dat peste un caine la 120 de km la ora si am bagat 3000ron in reparati de aveam bulbar bun cred ca scuteam considerabil din suma si ma bate gandul sa mi iau si eu sau sa l confectionez...
Cei de la cromtuning au bullbare cu sisteme de prindere rezistente, am vazut o filmare de la ei... trageau de bullbar si se misca masina cu totul (asta la un Ford Transit)
Last edited by Lawrentiw; 30 January 2010, 03:39.
Reason: Automerged Doublepost
Dumnezeule, it's just me sau aia de la cromtuning au niste preturi de te lasa cu ochii-n soare? n-oi fi eu la curent cu preturile acestor "accesorii", dar pe banii aia mai bine ti le confectionezi singur sau pe la cunostinte si-ti mai raman bani si de vreun set de cauciucuri noi.
Pe Logan merge bullbar prins in clipsuri sau agrafe, cam trebuie dat jos cand vine vremea ITP-ului. Plus ca nici nu vreau sa stiu ce se intampla daca dai peste un pieton cu fieroaicele alea, te taraste ala prin tribunale de te saturi (asta daca nu moare)!
Mi-ar place un bullbar mai finut si vad ca arata destul de bine, dar nu vad cat este de practic, chiar si daca lovesti un caine (doar sa fie congelat, asa e bun).
un pieton lovit cu bull-bar la o viteza mica deja nu mai are nici o sansa. Stiu ca se discuta la un moment dat interzicerea lor tocmai din cauza asta. Pe taranii fermieri din Texas ii mai inteleg, oricum n-ai ce sa le faci, dar intr-o lume civilizata o masina cu bara de bou pe ea nu prea are ce sa caute.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment