Kit Turbo Boost Universal cu Air Flow
Collapse
X
-
Captain of the black pearl
Comment
-
Originally posted by giurisici fabianeu am gasit asa ceva
http://www.power-tuning.fr/en/Engine...p16516407.html
in alta ordine de idei fiindca am vazut ca se ridica problema calculatorului de injectie, hai sa zicem ca faci cumva si il reglezi, ideea e ca dupa ce ar fi si reglata injectia, oare s-ar simti un boost de putere? normal, nu aberatii de 20, 30 de cai, da macar un 5-10 caluti. si asa ar fi zic eu si mai usor si mai ieftin decat sa pui un turbo "pe bune".
sa zicem ca baga jucaria asta cu toate reglajele facute un 5 cai in motor (poate daca ii aspira de la carutele din fata ), mai castigi un 5 cai cu chip, mai scoti o martoaga doua din evacuarea sport completa si uite ca incepe sa miste si motorul de 1,4.
Comment
-
fara un dyno tester...unde sa vezi ce si cum caii astia sunt doar pe hartie
Ce pot sa iti zic,e ca pe dyno obtii mai multi cp fara filtru de aer decat cu filtru sportPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Adevarul e ca nu as da banii degeaba pe asa ceva incat sa aflu la standul de teste ca eventual in loc sa am mai multi caluti... am mai putini si ca jucaria cumparata nu e altceva decat o "flatulatie".
Oricum inclin sa cred ca pana la urma asta si e de fapt si ca visele ca o jucarie de plastic ieftina va aduce putere in plus motorului sunt la urma urmei vise.Last edited by Seba; 19 May 2011, 23:49.
Comment
-
-
Originally posted by VENOXAdevarul e ca nu as da banii degeaba pe asa ceva incat sa aflu la standul de teste ca eventual in loc sa am mai multi caluti... am mai putini si ca jucaria cumparata nu e altceva decat o "flatulatie".
Oricum inclin sa cred ca pana la urma asta si e de fapt si ca visele ca o jucarie de plastic ieftina va aduce putere in plus motorului sunt la urma urmei vise.
un mod de a testa daca softul este bun,este sa te cronometrezi in 400 m ...sa vezi cat timp scoti before/after ...
cat despre chestia aia nu stiu ce sa zic...un ventilator in plus ) sau aspirator ce-o fi ...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
hmmmm ..... nu si-a pus nimeni aspirator?
)
Comment
Comment