If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salutare oameni buni haideti sa dezbatem un pic partea de tuning pentru logan ph 2;
deci tot ce tine de look-ul masinii exterior si interior ,daca au aparut si pe piata ,cam ce scoruri ,etc.......este careva in tema legat de acest subiect ?
Momentan se axeaza pe vanzari baietii de la DACIA , apoi pe accesorizare . Ei inca mai au PH1 pe stocuri probabil o sa apara in urmatorul an Cam mult ce-i drept
tTrust zi-mi si mie te rog cat te-a costat pana acum ,pleoape si folie ,a si dak e da-mi si mie contactul pt pleoape te rog
asteptam cu drag si alte posturi
200 lei folia pe toata masina cu manopera cu tot si pleoape 30 lei. cauta pleoape la userul Jmek de pe forum ca de la el le-a luat. sper sa mai gasesti.
o sa incerc sa il pozez cand il vad.pragurile,difuzoru spate,aplicatia fata si eleronu luneta sunt lafel ca cele de ph1 doar ca sunt adaptate pentru ph2.Doar eleronu portbagaj este diferit.
Multumim baietiilor din Mioveni de implicare ,baieti dak mai vedeti masina cu pricina nu uitati ,evident dak puteti sa il si contactati poate pe viitor vom avea ceva cerinte
Cu multa stima White Fox
va salut....hop si eu pe aici... am tot vazut leduri pe logan ...din acelea tip "audi"...stie cineva de unde se pot procura...dar sa fie ceva mai de calitate..nu leduri de bricheta...astept propuneri...ms mult
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment